نتایج تحقیق جدید دانشمندان نشان می‌دهد که مصرف لوبیا، نخود، عدس و نخود فرنگی به کاهش وزن کمک می‌کند.

افرادی که در یک مطالعه مورد بررسی قرار گرفتند، با افزودن یک وعده روزانه از این مواد غذایی، بدون ایجاد هیچ تغییر دیگری در رژیم غذایی یا سبک زندگی، وزن خود را کاهش دادند.

به عبارت دیگر، با این غذا‌ها افراد کالری دریافتی خود را کاهش ندادند، وعده‌های غذایی خود را حذف یا آنچه مصرف می‌کنند را پیگیری نکردند فقط حدود سه چهارم فنجان از این غذا‌ها را به غذای معمول روزانه خود اضافه کردند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهد گروهی از غذا‌ها که به‌عنوان حبوبات شناخته می‌شوند در کاهش وزن مؤثر هستند، زیرا احساس سیری را تا ۳۱ درصد افزایش می‌دهند.

سایر موارد شامل لوبیا سبز، لوبیا چشم بلبلی، باقالی، لوبیا قرمز و لوبیا سفید است.

دکتر راسل دو سوزا، محقق این مطالعه کانادایی گفت: بر خلاف فواید شناخته شده برای سلامتی، تنها ۱۳ درصد از کانادایی‌ها روزانه حبوبات مصرف می‌کنند و بیشتر آنان وعده کامل ندارند؛ بنابراین این امکان برای بسیاری از ما وجود دارد که حبوبات رژیمی را در رژیم غذایی خود بگنجانیم و به مزایای بالقوه مدیریت وزن پی ببریم.

این تحقیق نتایج ۲۱ کارآزمایی بالینی جداگانه را تجزیه و تحلیل کرد. نتایج ترکیبی نشان داد که افراد با مصرف حبوبات بدون رژیم غذایی، به‌طور متوسط نیم پوند در ۶ هفته وزن کم کردند. حبوبات دارای شاخص گلیسمی پایینی هستند، به این معنی که بدن مدتی طول می‌کشد تا آن‌ها را تجزیه کند.

دکتر دو سوزا اظهار کرد: مصرف حبوبات به افراد کمک می‌کند احساس سیری بیشتری داشته باشند. نتایج مطالعه جدید به خوبی با کار قبلی ما مطابقت دارد که نشان داد حبوبات احساس سیری را تا ۳۱ درصد افزایش می‌دهند که در واقع ممکن است منجر به مصرف کمتر غذا شود.

حبوبات دارای مزیت اضافی کاهش سطح کلسترول بد در بدن تا حدود ۵ درصد هستند همچنین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهند.

دکتر دو سوزا خاطرنشان کرد: اگرچه کاهش وزن کم بود، اما یافته‌های ما نشان می‌دهد که صرفاً گنجاندن حبوبات در رژیم غذایی ممکن است به کاهش وزن شما کمک کند و مهم‌تر از آن، ما فکر می‌کنیم که پس از کاهش وزن از بازگشت آن جلوگیری می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.