اسماعیل زارعی کوشا در پنجمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه کردستان مهلت جذب اعتبارات را تا پایان شهریور اعلام و اظهار داشت: یکی از مهمترین مولفههای ارزیابی مدیران، جذب و هزینه کرد حداکثری اعتبارات است.
او تاکید کرد: کوتاهی و قصور مدیران در جذب اعتبارات علاوه بر برخورد، معرفی مدیران کمکار به مردم را هم در پی دارد.
استاندار کردستان در ادامه به طرح مطالعاتی مدیریت جامع منابع طبیعی صلوات آباد و اهمیت این منطقه در توسعه گردشگری اشاره کرد و گفت: گردنه و روستای صلوات آباد از مناطق مورد علاقه مردم سنندج است، ولی فاقد امکانات رفاهی و تفریحی میباشد که باید مطالعات و طراحی لازم برای بهره گیری از از عرصههای طبیعی این گردنه و محور برای ایجاد اماکن تفریحی انجام شود.
زارعی کوشا با اشاره به قابلیتهای استان و نیز سرمایهگذاران علاقمند به سرمایهگذاری در طرحهای گردشگری اضافه کرد: با مشارکت بخش خصوصی میتوان اجرای این طرح را امسال کلید زد.
استاندار کردستان در ادامه لزوم توجه به حوضههای آبخیزداری و آبخوانداری در استان را یادآور شد و گفت: کردستان از جمله مناطق پر مخاطره در برابر بلایای طبیعی است که باید با برنامهریزی مدون این مخاطرات را به حداقل رساند.
او افزود: قرارگاه ملی مقابله با سیل تشکیل شده که در صورت موافقت رئیس جمهور ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به آن تخصیص مییابد و باید از هم اکنون با احصای نقاط آسیبپذیر زمینه بهرهمندی از این اعتبارات را فراهم کرد.
زارعیکوشا با اشاره به ۴۰۰ مصوبه کارگروه امور زیربنایی استان از سال ۱۳۹۹ تاکنون اشاره و اظهار داشت: کمیتهای منتخب از دستگاههای اجرایی در این راستا تشکیل و مصوبات معوق این کارگروه را تعیین تکلیف کنند.
او افزود: کوتاه کردن و تسهیل فرآیند سرمایهگذاری از رویههای اصلی مدیریت استان است و بر زمین ماندن مصوبات کارگروه امور زیربنایی این رویه را نقض میکند.
استاندار کردستان به شکلگیری مناسب بسترهای سرمایهگذاری در استان اشاره و تاکید کرد: هر مدیری باید خود را در قبال توسعه استان حتی به اندازه یک قدم مسوول بداند و برای تسهیلگری سرمایهگذاری تلاش کند.