وحید شعبانی در جمع خبرنگاران با اعلام تداوم فعالیتهای جمعیت هلال احمر در اربعین حسینی امسال، گفت: این جمعیت در ۴ حوزه امداد و نجات، بهداشت و درمان اضطراری، فعالیتهای بشردوستانه و آموزشهای همگانی در حال ارائه خدمت به زائران عتبات عالیات است.
او ادامه داد: ۱۷ پُست موقت امداد و نجات و ۱۹ پایگاه ثابت بین شهری در مسیرهای منتهی به دو مرز جذابه و شلمچه به منظور امدادرسانی و ارائه خدمات در طرح ملی امداد و نجات اربعین حسینی مشغول به فعالیت هستند و تا کنون یک هزار و۸۵۳ مصدوم به همت نجاتگران به صورت سرپایی مداوا شده و ۷۹نفر نیز با توجه به وضعیت جسمانی و نیاز به درمان از طریق آمبولانسهای هلالاحمر به مراکز درمانی انتقال یافتند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با طرح موضوع فعالیتهای بهداشتی و درمانی هلالاحمر خوزستان در اربعین حسینی امسال، گفت: این جمعیت علاوه بر پشتیبانی از مواکبی که خدمات درمانی در مسیر حرکت زائران ارائه میدهند، نسبت به برپایی درمانگاه در خاک کشور عراق و با فاصله کمی از پایانه مرزی شلمچه، اقدام کرده و خدمت رسانی در دو بخش بهداشتی و درمانی از این طریق در حال انجام است.
آقای شعبانی به فعالیتهای بشردوستانه هلالاحمر خوزستان پرداخت و از اجرای طرح سحاب و ارائه کمکهای اولیه به زائران و محبان امیر المومنین و سید الشهدا با بهره گیری از جوانان آموزش دیده و همچنین برپایی ایستگاههای دوستدار کودک در مسیرهای منتهی به مبادی مرزی خبر داد.
او ادامه داد: بیش از ۶۰۰ نفر تاکنون از خدمات فرهنگی و اجتماع محور جمعیت هلال احمر استان خوزستان در ایام اربعین حسینی (ع) بهرهمند شده اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان میگوید: فعالیتهای آموزشی جمعیت هلال احمر خوزستان در سه بخش به اجرا در آمد. در بخش اول با برگزاری دوره بازآموزی و توان افزایی ویژه عوامل و نجاتگران مشارکت کننده در طرح ملی امداد و نجات اربعین حسینی تلاش شد تا سطح آمادگی پاسخگویی به حوادث ارتقا یابد.
وحید شعبانی ادامه داد: در بخش ایجاد آمادگی مواجهه با مخاطرات نیز در قالب طرحی ابتکاری، برای اولین بار در کشور دورههای آشنایی با کمکهای اولیه ویژه موکب داران برگزار شد تا در صورت بروز مشکلی در محل اسکان زائران، امکان امدادرسانیها تا رسیدن تیمهای عملیاتی امدادونجات میسر شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: در بخش دیگری از فعالیتهای آموزشی مربیان این جمعیت علاوه بر توزیع بروشورهای آموزشی، با حضور در بین مردم به ارائه توصیههای سلامت محور پرداخته و با طرح مطالبی مختصر و کاربردی کمکهای اولیه میکوشند از بروز مشکلاتینظیر گرما زدگی پیشگیری نموده و زائران را نسبت به خطر احتمال وجود مهمات منفجر نشده باقیمانده از دوران جنگ آگاه سازند.