فرهاد محمدی رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان کرمانشاه گفت : تاکنون ۳۰۰ مدرسه در استان کرمانشاه درخواست سرویس مدرسه داشته و با توجه به نزدیکی بازگشایی مدارس از اولیا دانش آموزان تقاضا میشود هرچه سریعتر به منظور هماهنگی با مدرسه برای تهیه سرویس اقدام کنند.
وی با بیان اینکه در سال تحصیلی ۹۸ حدود ۸۰ هزار دانش آموز استان برای سرویس مدرسه متقاضی بودند، افزود: در سال جاری امکان استفاده بیش از ۸۰ هزار دانش آموز از سرویس مدارس است که این مدارس برای استفاده از سرویس به بیش از پنج هزار خودرو نیازمند هستند.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصریح کرد: تاکنون ۵۴ شرکت مجاز حمل و نقل از سوی سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر کرمانشاه برای استفاده از سرویس دانش آموزان در سال تحصیلی پیش رو از سوی آموزش و پرورش استان به مدارس معرفی شدهاند.
محمدی ادامه داد: از رانندگانی که داوطلب خدمت به عنوان سرویس مدارس هستند میتوانند هر چه سریعتر به تاکسیرانی و شرکتهای مجاز حمل و نقل مراجعه کرده و درخواست همکاری داشته باشند.
وی ادامه داد: تعیین نرخ کرایه سرویس مدارس با حضور اعضای کارگروه ماده ۱۸ شامل رئیس آموزش و پرورش، نماینده انجمن اولیا و مربیان، شهرداری صورت میگیرد و نتیجه نهایی آن توسط شورای شهر پس از تصویب اعلام شده است.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان کرمانشاه به نظارت بر خودروهایی که به عنوان سرویس دانشآموزان معرفی میشوند اشاره و خاطر نشان کرد: با تشکیل کارگروه حمل و نقل دانش آموزی در سالهای گذشته به ریاست معاون عمرانی استاندار کرمانشاه مصوب شد که متولی رسیدگی به سرویس مدارس شهری با شهرداری و شرکتهای حمل و نقل دانش آموزی و در روستاها با بخشداریها و ادارات راهداری متولی و مرجع صدور پرونده فعالیت آنها باشند.
محمدی تاکید کرد: مدارس تنها در صورتی میتوانند با سرویسهای دانش آموزی قرار داد ببندند که توسط آموزش و پرورش و شرکتهای مجاز حمل و نقل معرفی شده باشند.
وی به وجود سرویسهای فرسوده حمل و نقل در روستاها اشاره کرد و افزود: نبود توانایی پرداخت در کرایهها و نبود وجود شرکتهای حمل و نقل به صرفه از جمله دلایل فعالیت سرویسهای فرسودهای است که گاهی موجب بروز حوادث میشود .