مدیر کل استاندارد مازندران از صدور ۲ پروانه کاربرد نشان استاندارد حلال در استان خبر داد.

محمد ملاعلی پور مدیر کل استاندارد مازندران گفت: ۲ فقره پروانه حلال برای دو واحد تولیدی صنایع غذایی برای فرآورده‌ی شیر پاستوریزه و کنسرو ماهی تن در روغن در مازندران صادر شده است.

او افزود:امیدواریم که امسال این روند شتاب بیشتری به خود گرفته تا تعداد محصولات و خدمات زیادتری به ویژه در حوزه گردشگری زیر پوشش چتر استاندارد‌های حلال قرار گیرد.

ملاعلی پور گفت:با توجه به گسترش و رشد بالای مصرف غذای حلال در جهان و توجه به این نشان در سال‌های اخیر، فرصت مناسبی برای تولیدکنندگان مواد غذایی ایجاد شده است تا با تولید محصولاتی با نشان «حلال» بتوانند در بازار‌های جهانی به جایگاه مناسب دست پیدا کنند.

او استاندارد‌های حلال را از جمله نیاز‌های اساسی جوامع و کشور‌های اسلامی برشمرد و افزود:رعایت ملاک‌ها و معیار‌های مبتنی بر احکام و اصول فقهی در محصولات و خدمات حلال در کشور‌های اسلامی و حتی غیر اسلامی بسیار ضروری به نظرمی رسد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.