علی خیرالدین در اولین جلسه شورای سیاستگذاری فیلم کوتاه فناوری و نوآوری گفت: مفاهیم فناوری و نوآوری اگر برای مردم ملموس و قابل فهم نباشد و با زندگی مردم هم ارتباط نداشته نباشد مسیر رشد تکاملی خودرا در جامعه پیدا نمی کند.
وی تاکید کرد: باید در جشنواره فیلم کوتاه فناوری و نوآوری به آثار هنری مرتبط با فناوری های کاربردی و قابل استفاده برای مردم و مزایای استفاده از روش های فناورانه و نوآورانه تاکید کنیم و از توجه صرف به فناوری های سطح بالای مورد استفاده در صنایع پرهیز کنیم.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم افزود: استمرار جشنواره فیلم کوتاه فناوری و نوآوری یک ضرورت است و باید هر سال توسط یک پارک علم و فناوری با حفظ استقرار دبیرخانه دایمی جشنواره در پارک علم و فناوری قم برگزار شود و حتی هر چند سال یک بار با گسنتره بین المللی برگزار شود.
خیرالدین بر جذب مشارکت استانداری ها و دستگاههای اجرایی در اولین جشنواره فیلم کوتاه فناوری و نوآوری تاکید کرد و گفت: در محورهای جشنواره به بومی سازی فناوری ها و حل مشکلات جامعه در صنعت و کشاورزی با استفاده از فناوری اشاره شود.
مدیرکل پشتیبانی امور فناوری وزارت علوم نیز در این نشست گفت: برگزاری فیلم کوتاه فناوری و نوآوری در راستای ترویج فرهنگ فناوری در جامعه است و انتظار داریم با این جشنواره یک جریان قوی برای تولید آثار هنری با موضوع فناوری را در کشور ایجاد کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین محمد لطفی نیاسر مدیرکل صدا و سیمای استان قم نیز در این نشست با اعلام حمایت ویژه خود از برگزاری اولین جشنواره فیلم کوتاه فناوری و نوآوری توسط پارک علم و فناوری قم گفت: برگزاری این جشنواره باعث تقویت جریان رسانه ای شرکت های دانش بنیان می شود.
وی افزود: برگزاری این جشنواره باعث میشود پارک های علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان قابلیتهای رسانهای خود را تقویت کنند و آثاری تولید کنند که در رسانه های جمعی قابلیت انتشار داشته باشد.
خیرالله رهسپار فرد رئیس پارک علم و فناوری قم در این نشست محورها و زمانبندی برگزاری جشنواره فیلم کوتاه فناوری و نوآوری توسط این پارک اعلام کرد و اعضای شورای سیاستگذاری نظرات خود را در خصوص برگزاری مطلوب این جشنواره مطرح کرد.
گفتنی است نشست خبری برگزاری جشنواره فیلم کوتاه فناوری و نوآوری در اوایل مهر برگزار و فراخوان عمومی آن منتشر میشود