مهرداد عرب اول در چهارمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اظهارداشت: اعتبار تملک دارایی ها و سرمایه استان، سه هزار و ۹۸۶ میلیارد تومان بوده که ۲۵۲ میلیارد تومان در قالب طرح توسعه مکران و هزینهای پرداخت شده است.
وی بیان کرد: برای توسعه اسکله کنارک، بندر صیادی تنگ و بهسازی محور نیکشهر چابهار نیز ۹۲ میلیارد تومان تخصیص یافته است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در بخش محرومیت زدایی برای اجرای طرحهای هادی روستایی به بنیاد مسکن استان ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.
معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با اشاره به جذب بیشاز ۲ هزار میلیارد تومان از اسناد خزانه برای استان گفت: منابع به موقع ابلاغ میشوند ولی متاسفانه در جذب منابع، دستگاههای اجرایی استان مشکل دارند.
منصور بیجار افزود: برای اجرای طرح راه آهن زاهدان به چابهار مبلغ سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از محل مصوبات سفر رییس جمهور به سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است.
نماینده مردم خاش میرجاوه و نصرت آباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست برگشت بودجه را به خزانه خیانت به مردم استان دانست و گفت: در حالیکه ۵۱ درصد جمعیت استان روستایی هستند خدمات رسانی مناسب به روستاییان باید از اولویتها باشد.
حسین زهی افزود: سیستان و بلوچستان در شاخصهای طرح هادی روستایی، پایین تراز میانگین کشوری است و هنوز ۳۰ درصد منابع صندوق توسعه ملی را استان نتوانسته جذب کند.
معاون منابع انسانی و توسعه استانداری سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به عدم جذب ۱۲ میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: این دانشگاه باید در این خصوص پاسخگوی دستگاههای نظارتی باشد.
عباسعلی ارجمندی افزود: در سیستان و بلوچستان مشکل بودجه نداریم ولی مشکل برنامه ریزی توسط مدیران اجرایی را داریم لذا انتظار میرود مدیران دستگاههای اجرایی برای جذب اعتبارات برنامه ریزیهای مدونی داشته باشند.
وی تصریح کرد: دستگاههایی که اموال مازاد دارند می توانند با فروش این اموال پاداش بازنشستگان دستگاههای خود را پرداخت کنند.