در مقایسه با زمانی که مردم مجبور بودند چند روز در میان نامه‌های خود را به این طرف و آن طرف ارسال کنند، برنامه‌های پیام‌رسان زندگی ما را زیر و رو کردند.

با ظاهر شدن برنامه‌های جدید در هر دقیقه با مد‌ها و ترفند‌های خاص خود، واتس‌آپ به عنوان یکی از ساده‌ترین و در عین حال قابل اعتمادترین راه‌های ارتباطی باقی مانده‌است.

با این حال این برنامه محبوب پیام‌رسان همواره رایگان نبوده‌است؛ واتس‌آپ در ابتدا ۱ دلار هزینه اشتراک سالانه دریافت می‌کرد و این فرایند تا سال ۲۰۱۶ ادمه داشت و از آن سال واتس‌آپ از دریافت هزینه دست کشید.

با توجه به اینکه واتس‌آپ امروزه یک سرویس رایگان است، اما برخی از گزینه‌های آن تنها برای کاربرانی که هزینه اشتراک را پرداخت می‌کنند فعال است، واتس‌آپ تنها در سال ۲۰۱۷ درآمد ۱۵ میلیارد دلاری داشت. این پول در درجه اول از طریق کاربران واتس اپ بیزینس، به ویژه از دریافت هزینه پاسخ‌های دیرهنگام آن‌ها به دست می‌آید.

به این شکل که اگر یک کسب و کار در عرض ۲۴ ساعت پس از ارسال سوال مشتری به مشتری پاسخ دهد، رایگان خواهد بود. پس از سپری شدن دوره ۲۴ ساعته، واتس‌آپ هزینه کسب و کار را دریافت می‌کند.

واتس‌اپ چقدر می‌ارزد؟

ارزش واتس‌آپ در حال حاضر ۵۰.۷ میلیارد دلار است؛ این امر ارزش بازار واتس‌آپ را حتی از تولید ناخالص داخلی برخی کشور‌ها بالاتر می‌برد. به عنوان مثال، صربستان در اروپای شرقی تنها ۵۰.۶ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی دارد.

واتس‌آپ ارزش بالاتری نسبت به بسیاری از شرکت‌های دیگر دارد. به عنوان مثال، خطوط هوایی آمریکا در حال حاضر ۱۵ میلیارد دلار ارزش دارد. غول موتورسیکلت هارلی دیویدسون نیز تنها به ارزش ۶ میلیارد دلار می‌رسد. حتی ناسا، آژانس فضایی پیشرو جهان، ارزشی معادل ۱۹.۳ میلیارد دلار دارد.

واتس اپ هیچ هزینه‌ای برای تبلیغات نمی‌کند

واتس اپ هیچ هزینه‌ای برای تبلیغات نمی‌کند و در عوض، بنیانگذاران برنامه تصمیم گرفتند منابع خود را بر روی توسعه یک برنامه پیام رسانی ساده، با کاربری آسان و قابل اعتماد متمرکز کنند. پس از آن انتظار می‌رفت که پایگاه کاربران خود به خود افزایش یابد، زیرا افراد بیشتری به مرور زمان شروع به استفاده از WhatsApp می‌کنند.

هند یک سرویس واتس اپ ویژه منحصر به فرد در کشور خود دارد

این واتس‌آپ Payments نام دارد، یک سرویس پرداخت آنلاین همتا به همتا که با مشارکت چندین بانک هندی کار می‌کند. توسعه در سال ۲۰۱۷ آغاز شد و در حال حاضر در حال آزمایش مستقیم با ۱ میلیون کاربر است، اگرچه واتس‌آپ هنوز هیچ اعلامیه‌ای در مورد راه اندازی نهایی ارائه نکرده است.

واتس اپ زمانی تنها ۵۵ کارمند داشت

این موضوع به سال ۲۰۱۴ قبل از خرید واتس‌آپ توسط فیس بوک برمی‌گردد. تا آن زمان، واتس‌آپ یک میلیارد کاربر داشت، به این معنی که به ازای هر ۱۴ میلیون کاربر، یک مهندس مسئولیت مدیریت اپلیکیشن را بر عهده داشت.


بیشتربخوانید


منبع: خبر آنلاین

برچسب ها: پیام رسان ، واتس آپ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۶ ۰۹ مهر ۱۴۰۱
قطعه