معاون گردشگری گفت: معرفی جامعه محلی همگی در گرو گردشگری موضوعی است و گردشگری موضوعی یکی از مهم‌ترین راه‌های پایدار کردن مزیت‌های گردشگری است.

 

علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دومین رویداد سراسری ایران و گردشگریخوراک در سده نو که در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما امروز ۱۰ مهرماه ۱۴۰۱ برگزار شد، گفت: در ادبیات گردشگری آنچیزی که مشخص است استفاده از فرصت‌هایی است که می‌شود با آن فرهنگ و جامعه محلی را معرفی کرد که همگی در گرو گردشگری موضوعی است گردشگری موضوعی یکی از مهم‌ترین راه‌های پایدار کردن حفط مزیت‌های گردشگری است.

به گفته معاون گردشگری کشور، کسب مزیت رقابتی و پایدار کردن مقاصد گردشگری، طولانی شدن اقامت گردشگران، استفاده از فرصت‌های معرفی جوامع محلی همگی در گرو توسعه گردشگری موضوعی است. برنامه‌ریزی ما این بود که بتوانیم جنبه‌های کم‌تر توجه شده در حوزه گردشگری را معرفی کنیم اگرمحصول گردشگری می‌خواهیم ایجاد کنیم یا مسیر جدیدی برای گردشگران داشته باشیم در گرو گردشگری موضوعی و محصولات جدیداست پس به سراغ پویا نگه‌داشتن میزهای گردشگری رفته‌ایم سیاست ما در مدیریت این میزها این است که صاحب‌نظران این حوزه بایدتصمیم‌سازان این حوزه باشند.

شالبافیان ادامه داد: تجربه‌هایی که در گستره کشور وجود دارد این است که امکان بارور کردن و توسعه محصولات گردشگری وجود نداردمگر به همت خود نقش‌آفرینان این حوزه و فعالیت و تصمیم‌‌سازی آن‌هاست.

وی افزود: در حوزه گردشگری خوراک محورهایی در سند گردشگری خوراک که در حال تدوین است اشاره شده و در سایر حوزه‌ها هم چنین برنامه‌ای داریم پیش‌نویس سند توسعه گردشگری سلامت هم آماده شده و یک اجماعی بین نقش‌آفرینان اینحوزه شکل خواهد گرفت تا فعالیت‌هایی که باید در هر حوزه گردشگری موضوعی صورت بگیرد مشخص شود.

معاون گردشگری کشور گفت: کاری که می‌خواهیم کمک نقش‌آفرینان برای ارائه پیشنهاد‌های قابل ارائه در تدوین برنامه هفتم توسعه استتا از فرصتی که رهبر معظم انقلاب ایجاد کرده‌اند بنا داریم به بهترین شکل استفاده کنیم و امیدواریم با همکاری دولت و مجلس در اینزمینه اقدام موثری را بتوانیم انجام دهیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار