مدیر اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان کبودرآهنگ از ارسال روزانه ۲۰ هزار دست پوشاک از روستای ویان به تهران خبر داد.

مرتضی افشاری گفت: روستای ویان از توابع کبودرآهنگ معروف به «دیار خیاطان» با جمعیت ۴۵۰۰ نفری به عنوان قطب تولید پوشاک بوده که بیش از ۷۰ درصد اهالی آن در زمینه تولید پوشاک فعالیت دارند.

او تعداد کارگاه‌ها و واحد‌های دارای پروانه کسب تولید پوشاک این روستا را ۲۰۰ واحد برشمرد و افزود: در حال حاضر ۲۰۰ نفر از مردان و زنان این روستا دارای مدرک فنی خیاطی هستند که این امر منجر به صدور پروانه کسب برای آن‌ها خواهد شد.

مدیر اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان کبودرآهنگ گفت: عمده تولیدات پوشاک روستای ویان در زمینه تولیدات پوشاک زنانه و مانتو است.

 افشاری  گفت: با توجه به فعالیت ۲۰۰ کارگاه و واحد تولید پوشاک دارای پروانه کسب در این روستا ثبت خوشه صنعتی روستا ضرورت خواهد داشت و این امر مستلزم برخی ملاک ها بوده که یکی از آن‌ها وجود حداقل ۲۰۰ واحد دارای پروانه کسب تولید پوشاک خواهد بود که خوشبختانه در حال حاضر روستای ویان به این ملاک مورد نظر رسیده و ثبت خوشه صنعتی ویان در دست اقدام و پیگیری است.

او ادامه داد: معمولاً به صورت قیچی شده کار از تهران به ویان آمده و در این روستا مراحل مختلف دوخت انجام و پس از پایان کار پوشاک تولید شده دوباره به تهران ارسال می‌شود و اکثریت خیاطان روستا کارگران تهران هستند و برای تهران کار انجام می‌دهند.

مدیر اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان کبودرآهنگ گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات عمده و مهم خیاطان، دوزندگان و واحد‌های تولیدی پوشاک این روستا مشکل سرمایه در گردش بوده که اگر سرمایه لازم را داشته باشند پارچه خام و برش نخورده مورد نیاز را خود به راحتی تهیه و تأمین کرده و با تجهیزات موجود در کارگاه‌های تولیدی خود از صفر تا ۱۰۰ تولید پوشاک را انجام می‌دهند.

افشاری با اشاره به قابلیت صادرات تولیدات پوشاک روستای ویان و کردآباد یادآور شد: روستای کردآباد نیز در همسایگی روستای ویان قطب تولید پوشاک در رده تریکو بوده که ایجاد بازارچه برای این دو روستا از نقش مؤثری در فروش هر چه بیشتر محصولات تولید شده پوشاک آن‌ها برخوردار خواهد بود و حتی می‌تواند زمینه صادرات تولیدات آن‌ها را به سایر کشور‌های همسایه فراهم کند.

او بیان کرد: در حال حاضر تولیدات پوشاک کارگاه‌های روستای ویان دارای برند ثبت شده نیست که این امر باید توسط کارگاه‌های متقاضی برند تولید پوشاک روستا با پیگیری لازم انجام شود.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.