آقای حبیبالله علیاصغری گفت: با پیگیریهای صورت گرفته برای تحقق پروژههای حوضه آب استان کردستان، تأمین آب شرب سنندج با هدف پایان دادن به دغدغه کیفی و کمی آب شرب این شهر، به عنوان یکی از پروژههای ویژه در نظر گرفته شد.
به گفته او، علیرغم محدودیتهای منابع مالی کشور تلاشها برای ایجاد زیرساخت در توسعه پایدار استان کردستان با جدیت پیگیری شد و در این راستا بحث آب شرب سنندج از اولویتدارترین پروژههای کشور در وزارت نیرو قرار گرفت.
مجری طرح آبرسانی به سنندج می گوید: طول کلی مسیر پروژه آبرسانی از سد آزاد به شهر سنندج حدود ۶۰ کیلومتر و ارتفاع پمپاژ اولیه ۴۸۰ متر است که در این میان ۲۷ کیلومتر از این مسیر با لولههای فولادی به قطرهای ۱۴۰۰ و ۱۲۰۰ میلیمتر منشعب شده و با بهره برداری از آن سالانه امکان انتقال ۵۷ میلیون مترمکعب آب به تصفیهخانه آب شهر سنندج ایجاد شده است تا مردم از آب شرب با کیفیت و پایدار بهرهمند شوند.
به گفته او ، عبور خط انتقال از مناطق سختگذر و در مسیرهای با توپوگرافی سخت و ترانشههایی به ارتفاع ۲۰ متر موجب تعریض جادههای روستایی و بهرهمندی این روستاها از خدمات زیربنایی نیز شده است.
گفتنی است در این طرح از سیستم کنترل یکپارچه سامانه انتقال آب و همچنین ایستگاه کاهش فشار از ۲۷ به ۲ بار برای اولین بار در دیسپاچینگ انتقال آب کشور طراحی و راه اندازی شده که در نوع خود کم نظیر است و طراحی، ساخت، نصب، راهاندازی آن به طور کامل توسط متخصصان، کارشناسان ایرانی و تولیدکنندگان داخلی انجام شده است.