عباس زاده معاون هماهنگی و امور عمرانی استانداری در آیین کلنگزنی این اقامتگاه، گفت: یکی از جاذبههای شاخص استان و شهرستان وجود مناطق کویری است و ایجاد و فعالیت بومگردیها نقطه قوت این مناطق محسوب و تأثیر بسزایی در جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد.
او افزود: همجواری معدن مس با دهکده گردشگری کویری پلند شهرستان فردوس، علاوه بر توسعه و رونق حوزه گردشگری، به اقتصاد مردم و منطقه کمک شایانی میکند.
روشن فرماندار شهرستان فردوس نیز در این مراسم گفت: معرفی و تبلیغات ظرفیتهای گردشگری، ایجاد امنیت و ارائه خدمات مناسب به گردشگران و توسعه و تکمیل زیرساختها ازجمله مؤلفههای توسعه صنعت گردشگری است که باید از سوی دستاندرکاران صنعت گردشگری موردتوجه قرار گیرند.
شاهوردی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی نیز در آئین کلنگزنی این طرح عنوان کرد: شهرستان فردوس به دلیل قرار گرفتن در کریدور اصلی شمال به جنوب و تردد بیش از هفت استان جنوبی و مرکزی به سمت مشهدالرضا (ع) و بالعکس از فرصتهای مناسبی برای سرمایهگذاری، معرفی ظرفیتهای موجود و جذب سرمایهگذاران برخوردار است که امید است با همکاری دستگاههای اجرایی آسیبهای موجود شناسایی و باهدف توسعه و رونق صنعت گردشگری و صنایعدستی و همچنین اشتغالزایی تبدیل به فرصت و سبب کسب درآمد و رونق اقتصادی شهرستان و منطقه شود.
شبنمزاده رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان فردوس نیز گفت: عملیات اجرایی واحد مذکور با زیربنای ۹۱۱ مترمربع با ۱۴ اتاق و ظرفیت پذیرش ۶۰ نفر آغاز و با پیشبینی میزان سرمایهگذاری ۵۰۰۰۰ میلیون ریال تا دهه فجر ۱۴۰۱ به بهرهبرداری خواهد رسید که زمینه اشتغال ۵ نفر بهصورت مستقیم فراهم میشود.
او گفت: یکی از جاذبههای شاخص شهرستان در دزمینه طبیعتگردی دهکده گردشگری کویری پلند است که در سالهای اخیر مورد توجه گردشگران از شهرهای مجاور بهویژه مشهد مقدس قرارگرفته است.
شبنم زاده ادامه داد: در حال حاضر ۵ اقامتگاه بومگردی در دهکده گردشگری پلند وجود دارد که از ظرفیت پذیرش ۲۵۰ نفر برخوردار است.
در ادامه اهالی و مدیران اقامتگاههای بومگردی دهکده گردشگری پلند ضمن بیان امکانات و ظرفیتها و مشکلات و موانع منطقه، خواستار تکمیل آسفالت مسیر باقیمانده به طول ۲ کیلومتر، آنتن دهی و اینترنت، تسریع در تکمیل ساختمان نجوم و ... شدند که مسئولان استانی و شهرستان قول مساعدت و همکاری دادند.