مهندس زهرا کمال گفت: توجه به اهمیت سلامت شهروندان همواره بازرسی از صنوف عرضهکننده مواد غذایی از اولویتهای مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بوده است.
او میگوید: در راستای اجرای قانون ماده ۱۳ و بر اساس نظارتهای بازرسین بهداشت محیط، تعداد ۳۹ مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و امکنه عمومی متخلف شامل نانوایی، ساندویچی، کافه، غذای بیرون بر، بستنیفروشی، رستوران، قنادی، سوپرمارکت و آرایشگاه در تابستان سال جاری شناسایی و طی مراحل قانونی تعطیل شدند و پرونده صنفهای متخلف جهت اعمال جریمه و برخورد قانونی لازم به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
این کارشناس عنوان کرد که استفاده نکردن از روپوش و کلاه در حین کار، نامطلوب بودن نظافت عمومی، رعایت نکردن بهداشت فردی و بهداشت عمومی مواد غذایی و استفاده از رنگ از عمده دلایل تعطیلی صنوف یادشده بوده است.
کمال عنوان کرد که با توجه به اینکه عرضه محصولات غذایی حساس تابع شرایط خاص بهداشتی بوده، تاریخهای تولید، انقضاء و شرایط نگهداری مواد غذایی، بهداشت فردی و ساختمانی مورد ارزیابی قرار میگیرند.
او گفت: کسبه و متصدیان صنوف، ضروری است نکات بهداشتی را طبق آییننامه ماده ۱۳ رعایت کنند و با بازرسین بهداشت محیط همکاری بیشتری داشته باشند.
کارشناس بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان کرد که کارشناسان بهداشت محیط در تمام ساعات شبانهروز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید و آموزش و برخورد قانونی لازم انجام میشود.
کمال تأکید کرد که شهروندان گرامی میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی به سامانه رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند.