فرهاد شیبک در جلسه کارگروه ساماندهی آرد و نان شهرستان گفت:بازدیدها و نظارت مستمر از نانواییها مورد توجه قرار گیرد.
شیبک ادامه داد: واحد صنفی که عملکرد مناسب داشت مورد تشویق اعضای کارگروه قرار گیرد.
او یکی از اولویتهای نانواییهای نمونه را کیفیت پخت نان عنوان کرد و افزود:با همکاری فنی و حرفه ای، دورههای آموزشی ارتقای کیفیت پخت نان در این شهرستان برگزار شود تا نانواییهای همه نقاط شهری و روستایی نان با کیفیت ارائه کنند.
شیبک گفت: پهنه بندی نانوایی های شهرستان بر اساس موقعیت جغرافیایی، جمعیت مورد تاکید است چرا که این موضوع باعث توزیع عادلانه آرد و تصمیم گیری بهتر در جانمایی نانوایی، افزایش و کاهش سهمیه آرد خواهد شد.
در کلاله ۲۱۴ نانوایی فعالیت دارند که ۱۴۳ نانوایی دولتی، ۴۶ نانوایی نیمه دولتی و ۲۵ نانوایی سوپر آزاد است.