رامین ناظمی کارشناس سبزی و صیفی مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از تولید یک میلیون و ۳۱۴ هزار و ۹۰۷ تن انواع محصولات سبزی و ۲۹۸ هزار و ۱۰۷ تن محصولات جالیزی طی امسال در مزارع کشاورزی استان اصفهان خبر داد و گفت: این میزان محصولات سبزی در سطح ۳۱ هزار و ۳۶ هکتار از اراضی کشاورزی استان و ۳ در صد از اراضی کشاورزی هم به محصولات جالیزی اختصاص داده شده است.
او میگوید: انواع محصولات سبزی و صیفی تولیدی در استان شامل سیب زمینی، پیاز، بادمجان، خیار، هویج، شویدگشنیز، انواع کلم، انواع کاهو، و ... میشود.
ناظمی میگوید: تهیه بذرهای اصلاح شده، در آمد بالا، دانش فنی و مهارت کشاورزان و آب و هوای مناسب از جمله مهمترین عوامل در زمینه توسعه پرورش سبزی و صیفی در استان است.