تولید ۱ میلیون و ۳۱۴هزار تن سبزی و صیفی در اصفهان

کارشناس سبزی و صیفی مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از تولید ۱ میلیون و ۳۱۴ هزارتن انواع محصولات سبزی و ۲۹۸ هزار و ۱۰۷ تن محصولات جالیزی در استان اصفهان خبر داد.

رامین ناظمی کارشناس سبزی و صیفی مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از تولید یک میلیون و ۳۱۴ هزار و ۹۰۷ تن انواع محصولات سبزی و ۲۹۸ هزار و ۱۰۷ تن محصولات جالیزی طی امسال  در مزارع کشاورزی استان اصفهان خبر داد و گفت: این میزان محصولات سبزی در سطح ۳۱ هزار و ۳۶ هکتار از اراضی کشاورزی  استان و ۳ در صد از اراضی کشاورزی هم به محصولات جالیزی اختصاص داده شده است.

او می‌گوید: انواع محصولات سبزی و صیفی تولیدی در  استان شامل سیب زمینی، پیاز، بادمجان، خیار، هویج، شویدگشنیز، انواع کلم، انواع کاهو، و ... می‌شود.

ناظمی می‌گوید: تهیه بذر‌های اصلاح شده، در آمد بالا، دانش فنی و مهارت کشاورزان و آب و هوای مناسب از جمله مهمترین عوامل در زمینه توسعه پرورش سبزی و صیفی در استان است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار