دلیری گفت: طرح های کلان ملی نیازمند همکاری چند دستگاه و سازمان است. پروژه رصدخانه ملی یک پروژه کلان ملی است که باعث شگفتی دنیا شده و رصدخانه ملی کاملا بومی است.
به گفته وی تمام فعالیت های دانش بنیان زیرساخت نیروی انسانی دارند و افراد نخبه در این شرکت ها فعالیت می کنند.
او معتقد است که طرح های کلان باعث ایجاد خودکفایی کشور در حوزه های مختلف می شوند.
او گفت: قانون جهش دانش بنیان یک قانون جامع و کامل و به تمام مسائل توجه کرده است؛ به زودی تمام آئین نامه های آن عملیاتی می شوند.
او افزود: در حال حاضر رشد شرکت ها قابل توجه است. در دو سال گذشته بیش از ۶۴ شرکت دانش بنیان وارد بورس شده اند و یک استارتآپ نیز به تازگی وارد بورس شده است.
او گفت: رصد کردن اطلاعات بین المللی به خوبی توسط افراد فعال در شرکت های دانش بنیان، ارزش نیروی انسان و ثبت اختراعات است. یکی از برنامه های ما تحرک در صنایع بزرگ است.
خسروشاهی، مدیر طرح رصدخانه ملی ایران نیز گفت: رصدخانه ملی ایران ثبت مهندسی شده و اندازه گیری مهندسی در حال انجام است. بهره برداری علمی در اردیبهشت سال آینده به صورت فازبندی انجام خواهد شد.
به گفته وی این تلسکوپ از ویژگی های فنی برخوردار ، بیشتر از حد انتظار و کاملا بومی بوده است. کارشناسان خارجی و بهترین متخصصان برتر دنیا نیز حضور داشته اند.
او افزود: سرعت انجام این کار و فناوری های ساخت این رصدخانه و تلسکوپ باعث شگفتی مجلات علمی برتر دنیا شده است.
پیمان صالحی، دبیر شورای وزارت علوم نیز گفت: صندوق شورای عالی وزارت علوم تایید شده و منتظر تصویب در هیئت دولت است. بخشی از منابع مالی برای طرح های کلان ملی هستند. تا چهار ماه آینده کارهی اداری صندوق به اتمام می رسند.
همچنین بهشتی، دبیر ستاد طرح های کلان معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر ۱۷۰ طرح جاری و فعال داریم که اعتبار آن ها بیش از هزار میلیارد تومان است که این طرح ها در حوزه هایی مانند صنایع غذایی و کشاورزی، تجهیزات پزشکی وماشین آلات هستند.
#دشتهای رادیو تلسکوپ
#دشتهای رادیو تلسکوپ
#دشتهای رادیو تلسکوپ
#دشتهای رادیو تلسکوپ
#دشتهای رادیو تلسکوپ
به کوری چشم دشمنان و بدخواهان