مجید بهزادپور گفت: راه اندازی بیمههای تکافل در کشور علاوه بر تکالیفی که از سوی دولت سیزدهم به نهاد ناظر صنعت بیمه محول شده یک ظرفیت سازی مهم بیمهای نیز به شمار میآید.
رئیس کل بیمه مرکزی ادامه داد: در کشور ما بیش از شصت و پنج درصد از پرتفوی صنعت بیمه در اختیار دو رشته شخص ثالث و درمان است که در صورت بهره گیری از ظرفیتهای بیمه تکافل، این آمار میتواند به نفع رشتههای دیگر بیمهای تغییر کند.
او نیاز به ابزارهای جدید و برنامه ریزی برای تسهیل گری عملیات بیمهای را یک ضرورت جدی تلقی کرد و افزود: نفوذ محصولات و خدمات بیمهای در لایههای مختلف جامعه از هدفگذاریهای نهاد ناظر صنعت بیمه به حساب میآید که به آموزشهای متنوع، برنامه ریزی دقیق و تلاش پیگیرانه احتیاج دارد.
رئیس شورای عالی بیمه تمامی فعالیتهای بیمهای در کشور را در چارچوب شریعت اسلامی و فقه شیعه دانست و گفت: بیمه تکافل در کنار رشتههای متداول بیمهای از جذابیتهای ویژهای برخوردار است که باید در قالب یک نظام بیمهای تعریف شود.
بهزادپور از بازار چند ده میلیارد دلاری بیمههای تکافل در جهان به عنوان یک قابلیت چشمگیر یاد کرد و گفت: رشد ثابت بیمههای تکافل در جهان از مزایای این عملیات بیمه گری است که توجیه اقتصادی قابل قبولی به شمار میرود.
او از ضرورت توسعه محصولات بیمه تکافل در کشور خبر داد و گفت: محصولات تکافل باید در چارچوب نیازهای اقلیمی و اعتقادی آحاد جامعه بازطراحی و عرضه شود.
رئیس کل بیمه مرکزی با برشمردن آخرین دستاوردهای بیمه تکافل در دنیا و مزیتهای رقابتی آن، افزود: تکافل فقط یک محصول بیمهای نیست بلکه یک نظام مستقل است که سازوکارها، فرایندها، اهداف و خروجیهای خاص خودش را دارد.
او تحلیل دقیق و پژوهش کافی برای شیوهها و ترکیب سرمایه گذاریهای حاصل از عملیات بیمههای تکافل را خواستار شد و از تمام ارکان صنعت بیمه خواست تا در راه اندازی و تکمیل نظام تکافل بیمه همراهی کنند.