مشارکت‌های مردمی رمز موفقیت مدیریت بحران است

استاندارقم با تاکید بر اهمیت و نقش‌آفرینی مشارکت‌های مردمی درمدیریت بحران‌های طبیعی، گفت: مدل ورود و چگونگی تجهیز به همراه آموزش و هماهنگی گروه‌های مردمی باید مورد اهتمام و توجه ادارات‌کل مدیریت بحران باشد.

سید محمدتقی شاهچراغی روز چهارشنبه درنشست فصلی مدیران کل مدیریت بحران استان‌های سراسر کشور، در قم عنوان کرد: افزایش سرمایه اجتماعی و سازمانی، ادارات مدیریت بحران استانی از لازمه‌های مهم در کارآمدی بیشتر مدیریت بحران است.

شاهچراغی بیان کرد: مدیریت بحران در حوادث جاری و غیرمترقبه جامعه مانند حوادث و اغتشاشات اخیر، کمبود سرم و آنتی‌بیوتیک و سایر مسائل می‌تواند نقش‌آفرین باشد.

استاندار قم با تاکید بر اینکه شخصیت مدیرکل در کارآمدی و نقش‌آفرینی اداره کل مدیریت بحران موثر است، تصریح کرد: مدیریت بحران در کشور ما مظلوم واقع شده‌است؛ اقلیم سرزمینی و جغرافیایی ایران همواره مستعد بروز حوادث طبیعی متعدد است.

شاهچراغی استفاده از مدیریت علمی و اصل پیشگیری در مدیریت بحران را موردتوجه قرار داد و یادآور شد: در کنار آمادگی کامل مدیریت بحران، باید همکاری و هماهنگی مطلوبی نیز با سایر دستگاه‌ها مانند آتش‌نشانی، هواشناسی، راهداری و سایر نهاد‌ها در بروز حوادث و بلایای طبیعی صورت گیرد.

استاندار قم با تاکید بر ضرورت به‌روزرسانی تجهیزات و استفاده از تجربیات گذشته در بروز بلایای طبیعی، بیان کرد: تغییرات اقلیمی در سطح داخلی و جهانی مانند خشکسالی و پدیده گردوغبار از مسائل مهمی است که چالش‌های جدیدی را ایجاد کرده‌است.

استاندار قم یادآورشد: ۳۰ هزار هکتار از مساحت استان قم به کانون بحرانی گردوغبار تبدیل شده و از ابتدای امسال افزون بر ۱۳۰ روز ناسالم بوده‌است.

نشست فصلی مدیران کل مدیریت بحران استان‌های سراسر کشور تا فردا پنجشنبه پنجم آبان ماه جاری درقم ادامه دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.