بهرام صوفیوند معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به شیوع موج آنفلوآنزا در سطح استان گفت : هرسال در فصل پاییز با شیوع گسترده آنفلوآنزا مواجه هستیم، اما طی دو سال گذشته به دلیل استفاده بسیاری از مردم از ماسک، موارد آنفلوآنزا بسیار کاهش یافته بود.
وی افزود: متاسفانه در پاییز امسال به دلیل کاهش استفاده از ماسک و بازگشایی مراکزی مانند مدارس و دانشگاهها شاهد افزایش دوباره مبتلایان آنفلوآنزا هستیم و این ویروس که در دوسال گذشته خفته بود، به یکباره بیدار شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تاکید بر نبود کمبود تخت برای بستری بیماران مبتلا به آنفلوآنزا در سطح استان، گفت: مشکلی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم مراجعه اکثر خانوادههای کرمانشاهی به بیمارستان دکتر محمدکرمانشاهی (بیمارستان اطفال) است.
وی افزود: با توجه به اینکه کودکان در برابر این بیماری آسیب پذیرتر هستند مراجعات به این بیمارستان افزایش چشمگیری یافته، البته خوشبختانه عمده موارد بصورت سرپایی درمان شده و نیاز به بستری نداشته اند، اما به دلیل حجم بالای مراجعات ظرفیت این بیمارستان به طور کامل پر شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در بیمارستان امام رضا (ع) بخش اطفال کاملا مجهز شده و پزشک اطفال و متخصص عفونی و پزشک عمومی مستقر است. در این بخش ۳۰ تخت برای بستری اطفال خالی شده و حتی پزشک متخصص عفونی بصورت شبانه روز و مقیم حضور دارد، اما باز هم مردم به جای مراجعه به این بیمارستان، کودکان خود را به بیمارستان "دکتر محمد کرمانشاهی" میبرند و حاضرند بچه هایشان روی کف زمین هم بستری شوند، اما به بیمارستان دیگر مراجعه نکنند.
صوفیوند گفت: این شرایط موجب شده که ظرفیت بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی بیش از حد پر شود و نیاز است که در این زمینه خانوادهها همکاری داشته و کودکان خود را به بیمارستان امام رضا (ع) که بسیار مجهز هم هست، ارجاع دهند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در شرایط فعلی در بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی تمام اعمال جراحی الکتیو کودکان را لغو کرده و سایر موارد مانند شکستگی و مسمومیت کودکان را به بیمارستانهای دیگر ارجاع داده ایم تا بتوانیم پاسخگوی مبتلایان آنفلوآنزا باشیم، اما باز هم ظرفیت بیمارستان یک حد مشخصی دارد و نیاز است مردم همکاری کنند .