دلیر یوسفی رئیس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی گفت : ظرفیت بیمارستان تکمیل است و از مردم درخواست داریم برای درمان کودکان مبتلا به آنفلوآنزا به دیگر بیمارستانهای کرمانشاه مانند بیمارستان امام رضا (ع) مراجعه داشته باشند.
دلیر یوسفی با اشاره به شروع موج آنفلوآنزا از اوایل مهرماه گفت: با توجه به اینکه در این موج کودکان یکی از گروههای در معرض خطر هستند، در نتیجه حجم مراجعات به بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی که به عنوان بیمارستان اطفال شناخته میشود، افزایش چشمگیری یافته است.
وی افزود: تنها در مهرماه امسال بیش از ۲۰ هزار مراجعه کننده داشته ایم و در حال حاضر ۶۰ درصد تختهای بیمارستان تنها به بستری کودکان مبتلا به آنفلوآنزا اختصاص پیدا کرده است.
یوسفی گفت: برای اینکه مشکلی در پذیرش بیماران ایجاد نشود عملهای جراحی الکتیو لغو شده و تختهای اضافه هم فعال شده است.
رئیس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی با اشاره به وجود ۱۸۲ تخت مصوب در این بیمارستان گفت: در شرایط فعلی و با توجه به افزایش حجم مراجعات تعداد تختها به بیش از ۲۰۰ تخت افزایش داده شده است.
یوسفی با بیان اینکه ظرفیت بیمارستان حد مشخصی دارد، گفت: هرچقدر هم تخت اضافه کنیم، بیمارستان در نهایت یک ظرفیت مشخصی دارد و ظرفیت آن بالاخره پر میشود، بنابراین از دانشگاه خواستیم که اقدامی در این زمینه انجام دهد و خوشبختانه مسئولان دانشگاه هم اکنون بخش اطفال بیمارستان امام رضا (ع) را تجهیز کرده اند که به عنوان پشتیبان بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی باشد.
وی افزود: اورژانس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی برای مراجعه بیماران فعال است، اما از مردم درخواست داریم به سایر بیمارستا از جمله بیمارستان امام رضا (ع) و یا بیمارستان حضرت معصومه (س) مراجعه داشته باشند.
این مسئول گفت: میانگین مدت بستری کودکان مبتلا به آنفلوآنزا بسته به شدت بیماری آنها بین یک هفته تا ۱۰ روز است و قطعا زمان میبرد که تختی بخواهد خالی شده و کودک دیگر جایگزین شود، بنابراین در حال حاضر که بیمارستانهای دیگر مجهز شده از مردم درخواست داریم به بیمارستانهای دیگر هم مراجعه داشته باشند.
یوسفی با بیان اینکه بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی هم اکنون کمبودی در بحث تجهیزات پزشکی و دارو ندارد، گفت: خوشبختانه با همکاری مسئولان دانشگاه طی این مدت کمبودی در این دو حوزه نداشته ایم.
رئیس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی با بیان اینکه کودکان از گروههای در معرض خطر آنفلوآنزا هستند، بر لزوم تزریق واکسن آنفلوآنزا برای آنها تاکید کرد.
وی افزود: این واکسن پیش از اینکه کودکان مبتلا شوند باید برای آنها تزریق شود.
یوسفی گفت: علاوه بر این موثرترین راه پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا استفاده از ماسک است و توصیه میشود هم خود خانوادهها از ماسک استفاده کرده و هم استفاده از آن را به کودکان آموزش دهند .