ابوطالبی مدیر مرکز خلاقیت و نوآوری شهرداری یزد گفت: در سازمانهای آتش نشانی و سیما و منظر یزد با ۵۲ عنوان احصاء نیاز انجام شد همچنین ۱۱ نیاز در اولویت است که جلسه مذاکره با شرکتهای دانش بنیان و شبکه تبادل فناوری کشور برگزار شد و با ارائه این نیازها ۱۰۲ پاسخ دریافت شد.
او گفت: در حال حاضر راهکارهای ارائه شده برای این نیازها مانند شیوه آبیاری سیما و منظر که روشهای نوینی از طریق مرکز تحقیقات کشاورزی برای این موضوع مطرح و تایید شد همچنین به صورت پایلوت در حال اجرا است.
ابوطالبی ادامه داد: یکی دیگر از نیازها هوشمندسازی نورپردازی سطح شهر مانند میدانها و پارکها مانند هوشمندسازی روشنایی در میدان حضرت ابوالفضل (ع) است که به صورت پایلوت اجرا شده و از سازمان کنترل میشود.
او گفت: طراحی سایه بانهای خلاقانه برای استان یزد نیز از دیگر اولویتها است که به دلیل وجود آفتاب شدید و کمبود فضای سبز یکی از دغدغهها است و شهرداری یزد سازههایی برای ایجاد سایه را مورد استقبال قرار داد که یکی از این سازهها تایید شد و نمونه آن برای پارک بانوان آزادشهر اجرا میشود.
او بیان کرد: نیازی دیگر در بحث چاه و عملیاتهای آتش نشانی وجود دارد که نیروهای آتش نشانی به هنگام انجام ماموریت در چاه هیچ ارتباطی با محیط بیرون ندارند.
ابوطالبی تصریح کرد: دو راهکار برای عملیات آتش نشانها در چاه مطرح شد که تست این موارد انجام شد و در حال حاضر باید این روشها بهبود یابد که هر کدام جواب قطعی داشته باشد، استفاده میشود.
او گفت: شهرداری نیازها را مطرح کرد که افراد خلاق پاسخگوی این نیازها باشند، یکی دیگر از این موارد بحث ماندگاری رنگ سنگ جداول است که ۶ روش مختلف مطرح شد.
ابوطالبی بیان کرد: یکی از شرکتها طرح پوشش ماده نانو روی رنگ سنگ جداول را مطرح کرد و شرکت دیگری مادهای را به عنوان زیرساز این رنگ ارائه داد که در حال تست است روش دیگر رنگی با مقاومت زیاد و تغییر ترکیب بتن سنگ جدول و تولید سنگ جدول که از پایه رنگ آمیزی شده باشد، است.
او گفت: شهرداری یزد در رویداد تا ثریا حضور داشته است و در مورد رویدادهای ایده پردازی و جشنوارههای دانش آموزی نیز تا پایان آبان اطلاع رسانی میشود همچنین نوآوران میتوانند به مرکز خلاقیت و نوآوری شهرداری در پارک علم و فناوری یزد مراجعه کنند.