نصرآبادی با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست پارسال ۶۳ پرونده زمین خواری با مساحت ۶۲ هکتار در استان داشته ایم گفت: در نیمه نخست امسال نیز ۶۳ پرونده زمین خواری با مساحت۵۸ هکتار در استان داشته ایم.
او افزود: ساخت و ساز در هر نقطه ای از استان که سند مالکیت به نام سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور صادر شده باشد که جزء اراضی ملی محسوب میشود تصرف و تخلف محسوب میشود.
نصرآبادی ادامه داد: زمین خواری در شهرستان بیرجند بیشتر در مناطق خوش آب و هوا مانند بند امیرشاه، بند دره، آبشار چهارده، القورات، بهدان و خراشاد که زمین ها دارای ارزش ریالی بالایی هستند صورت میگیرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با بیان اینکه هم اکنون تمامی مأمورین حفاظتی در پاسگاههای منابع طبیعی ضابط خاص هستند عنوان کرد: ایجاد یگان حفاظت در ادارات از سال ۱۳۸۵، جذب نیرو از طریق پلیس پیشگیری و برگزاری دوره های آموزشی برای مأمورین حفاظتی و همچنین کلاس ضابطین دادگستری از جمله اقداماتی است که از سوی منابع طبیعی و آبخیزداری برای مقابله با زمین خواری صورت گرفته است.
او با اشاره به اینکه امسال ۴ میلیارد تومان بابت قرارداد گشت و مراقبت مأمورین حفاظتی پاسگاههای شهرستانهای تابعه پیش بینی شده است تصریح کرد: زمین خواری زمینه تصرف را برای افراد سودجو مهیا میکند و باعث از بین رفتن پوشش گیاهی منطقه که دارای گونه های بادامشک و بنه هستند میشود و نیز باعث از بین رفتن اراضی ملی در آینده و نبود زمین برای واگذاری به بنیاد مسکن به منظور ساخت و ساز و سایر طرح ها نیز میشود.