مهرداد شریفی با گرامیداشت روز جهانی رادیولوژی گفت: ۲۳۷ مرکز تصویربرداری پزشکی دولتی و خصوصی در زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در حال ارائه خدمت به مردم هستند.
او در خصوص تجهیزات سرمایهای فعال در بخشهای تصویربرداری دولتی نیز گفت: ۳۹ دستگاه سی تی اسکن، ۲۴ دستگاه ام آر ای، ۱۷ دستگاه آنژیوگرافی، ۱۰ دستگاه پزشکی هستهای و پنج دستگاه شتاب دهنده از جمله این تجهیزات فعال به شمار میرود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به فعالیت ۶۲۱ کارشناس رادیولوژی در مراکز زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با تلاش این کارشناسان از مجموع بیش از ۸۳۱ هزار خدمت تصویربرداری ارائه شده از ابتدای سال جاری، بیش از ۴۵۰ هزار خدمت در حوزه رادیولوژی، بیش از ۲۹۰ هزار خدمت سی تی اسکن، ۸۴ هزار خدمت ام آرای و هفت هزار و ۹۰۰ خدمت پزشکی هستهای بوده که در مراکز دولتی زیر مجموعه دانشگاه ارائه شده است.
این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: همچنین از ابتدای امسال تاکنون با صدور ۱۲ پروانه جدید موسسه و بخش رادیولوژی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، زیرساختهای ارائه خدمات تصویربرداری پزشکی ارتقا یافته است.
او از بررسی دو پرونده راه اندازی مرکز جامع تصویربرداری دیگر خبر داد و گفت: پیگیریهای مربوط به صدور مجوز، تجهیز و بهره برداری از دستگاه سی تی اسکن برای بیمارستانهای زیر مجموعه دانشگاه در شهرستانهایی غیر از قطبهای درمانی استان نیز در حال انجام است.
دکتر شریفی یادآور شد: پارسال و در موجهای شیوع کروناویروس، بیش از ۱۸۷ هزار خدمت سی تی اسکن برای بیماران مبتلا به کووید۱۹ در مراکز دولتی دانشگاه انجام شده است که با بیش از ۴۵ درصد افزایش ظرفیت خدمات در بخش سی تی اسکن همراه بوده است.