صالح صالحی ذهابی مدیر گروه رادیولوژی و پزشکی هستهای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : علاوه بر دستگاههای فوق مهمترین دستگاههای پیشرفته MRI سه تسلا، آنژیوگرافی بای پلین، سی تی اسکن ۲۵۶ اسلایس نیز در بعضی مراکز درمانی فعال است.
وی با بیان اینکه تلاشهای فعالان عرصه رادیولوژی در خط مقدم کرونا چشمگیر بود، گفت: سالروز کشف اشعه ایکس و روز جهانی رادیولوژی فرصت مناسبی برای تقدیر از زحمات بی شائبه و خالصانه پرتوکاران تشخیصی و درمانی است.
صالحی ذهابی اضافه کرد: فعالان این عرصه نقشی مهم و بسزایی در تشخیص و تسکین آلام بیماران و حمایت از زندگی و سلامت انسانها دارند.
وی اظهار داشت: تشخیص قطعی سی تی اسکن در درگیری ریه بیماران طی دوران کرونا بسیار حائز اهمیت بود و تلاش همکاران ما در این دوران در خط مقدم تشخیص این بیماری بسیار چشمگیر بود و از هیچ تلاشی در ارایه خدمت به جامعه دریغ نکردند و حتی در سطح کشور نیز تعدادی از این عزیزان جزو شهدای مدافع سلامت هستند.
مدیر گروه رادیولوژی و پزشکی هستهای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: علم رادیولوژی یکی از رشتههای علوم پزشکی است و به عنوان چشم دوم پزشک از آن نام میبرند، کمتر بیماری است که در مراجعه به بیمارستان به بخش تصویربرداری شامل: رادیولوژی، سی تی اسکن، ام آر آی، ماموگرافی و سونوگرافی نیاز نداشته باشد و حتی ممکن است بیماری چندین بار طی درمان به این بخشها مراجعه کند.
وی گفت: بخش تصویربرداری در مراکز درمانی در تشخیص و مدیریت درمان بیماران نقش بسیار مهمی دارد، در هریک از این بخشها پزشک متخصص رادیولوژی، کارشناس رادیولوژی، متخصص فیزیک پزشکی مشغول ارایه خدمت در این حیطه هستند.
صالحی ذهابی از زحمات بیدریغ و تلاشهای مجدانه تلاشگران و زحمتکشان این عرصه بخصوص در دوران شیوع ویروس کرونا که در صف اول تشخیص این بیماری قرار دارند و در کنار سایر پرسنل درمان در حال خدمت به جامعه هستند، تقدیر کرد .