درگاه ملی مجوز‌ها از سامانه‌های متصل به پنجره ملی خدمات است که مجوز دستگاه‌های اجرایی متعدد از طریق آن ارائه می‌شود.

پنجره ملی خدمات دولت هوشمند سامانه‌ای است که به منظور دسترسی راحت و سریع‌تر عموم مردم به خدمات دستگاه‌ها و وزارت‌خانه‌ها ایجاد شده و اکنون در مسیر آماده سازی و بهره برداری قرار دارد. در قانون بودجه امسال، تمامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت خانه‌ها موظف شدند که پنجره واحد خدمات خود را راه اندازی کنند تا از رجوع دریافت کنندگان خدمات به سامانه‌های مختلف و متعدد جلوگیری شود.

دستگاه‌ها مکلف بودند پنجره خدمات خود را تا پایان شهریور ماه به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل کنند. طبق آخرین آمار، مجموع دستگاه‌های اجرایی که خدمات آن‌ها شناسنامه دار شده، ۱۷۰ دستگاه است. از این تعداد، ۱۳۶ دستگاه اجرایی مشمول گام اول اتصال به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند هستند.

my.gov.ir آدرس پنجره ملی خدمات دولت هوشمند است که کاربران می‌توانند با مراجعه به آن نسبت به ثبت نام و احراز هویت اقدام کنند. پس از اولین ورود، برای دفعات بعدی یک رمز یکبار مصرف کافی است تا به این سامانه دسترسی داشته باشید. با ورود به بخش سامانه‌های ملی و استانی می‌توانید دستگاه‌ها و وزارت‌خانه‌های مختلف را مشاهده کنید و سپس وزارت‌خانه مربوطه را انتخاب کنید.

درگاه ملی مجوز ها

درگاه ملی مجوز‌ها یکی از سامانه‌هایی است که به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل شده و بخشی از خدمات دستگاه‌های مربوط به اعطای مجوز در زمینه‌های مختلف است، به منظور تسریع در انجام امور، در این سامانه ارائه شده است.

افراد می‌توانند از طریق پنجره خدمات دولت هوشمند به صورت مستقیم به این سامانه وارد شوند. در درگاه ملی مجوز‌ها بخشی برای جستجوی کسب و کار و مجوز‌های مربوط به آن در نظر گرفته شده است که در بخش جستجوی پیشرفته می‌توان خدمات اعطای مجوز به تفکیک هر دستگاه را مشاهده کرد. البته در هنگام دریافت مجوز این درگاه متذکر می‌شود که ارسال تمامی استعلامات بین دستگاهی و پیگیری و دریافت پاسخ آن‌ها برای هر مجوز کسب وکار، به عهده مرجع اصلی صادرکننده مجوز است.

به عنوان اولین دستگاه، وزارت علوم دیده می‌شود که ۸ مورد اعطای مجوز آن در سامانه قابل انجام است. تأسیس مؤسسه برگزاری آزمون زبان خارجی، تأسیس انجمن علمی و موافقت اصولی تأسیس پارک علم و فناوری از جمله این مجوز‌ها هستند که زمان لازم برای صدور مجوز‌ها هم اعلام می‌شود. برای مثال برای مجوز تأسیس مؤسسه برگزاری آزمون زبان خارجی ۴ ماه زمان لازم است و مجوز تاسیس انجمن علمی ۲۱ روز طول می‌کشد.

مجوز دستگاه ها

از وزارت راه و شهرسازی ۱۰۷ مجوز از ۹ دستگاه ارائه می‌شود. پروانه اشتغال به کار سازنده مسکن و ساختمان برای اشخاص حقیقی، فعالیت مؤسسه پهپادی و فعالیت دفتر خدمات مسافرت هوایی نمونه‌هایی از این خدمات هستند. برای نیروی انتظامی تنها یک خدمت قابل ارائه است که آن هم مجوز مربوط به فعالیت آموزشگاه رانندگی است. متقاضیان باید ۴۵ روز کاری برای تایید این مجوز صبر کنند.

در درگاه ملی خدمات برای وازرت جهاد کشاورزی هم ۱۷۳ مجوز ارائه می‌شود. سازمان ملی استاندارد ۴۰ مجوز، اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران ۷ مجوز، وزارت ارتباطات ۲۹ مجوز، بانک مرکزی ۵۶ مجوز، وزارت میراث فرهنگی ۵۷ مجوز، وزارت صمت ۷۱ مجوز و وزارت نیرو ۱۹ مجوز دارند. به طور کلی ۴۵۹۷ مجوز در درگاه ملی مجوز‌ها وجود دارد که متقاضیان می‌توانند با ثبت درخواست، نسبت به دریافت آن اقدام کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۵ ۲۳ آبان ۱۴۰۱
لطفا یه نمونه عکس از این مجوزهای سامانه ای بگذارید تا ببینیم چه شکلیه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۵ ۲۳ آبان ۱۴۰۱
مگه قانون مجلس دریافت یه روزه مجوز نبود پس 45رور و 21روز و 4ماه و اینا از کجا اوخد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۳ ۲۳ آبان ۱۴۰۱
جواز ساخت ( ساختمان )...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۸ ۲۳ آبان ۱۴۰۱
سلام ،

وقتی می خندم زخم هایم باز می شود ،

تو جای من هر هر کن ،


پیمان اشراقی.
آخرین اخبار