سید محمود علوی نیا، شاعر گفت: این که هفتهای را با نام کتاب آذین ببندیم، کاری بسیار زیبا و دل انگیز است، چرا که تنها کتاب است که میتواند در هرزمینهای راهگشای انسان باشد.
به گفته علوی نیا ، اما آیا به صرف یک نامگذاری و چندسخنرانی وگفتن، کفایت میکند؟ آیا در این هفته و هفتهها و روزهای سال چندکتاب خوان تربیت کرده ایم و توانسته ایم فرهنگ کتاب خوانی رابه آنها بیاموزیم و آنها را نسبت ارزش کتاب توجیه کنم؟
علوی نیا گفت: چقدر توانسته ایم آسیبهای موجود در این مسیرپر فراز ونشیب راکاهش دهیم؟ و از همه مهمتر آیا متولّیان امر قادر بوده اند مسیری هموار و بی درد سر و آسان را برای دسترسی عموم به کتاب فراهم آورند؟ و آیا عنوان کتابهای گاه به گاه منتشر شده میتواند درصد قابل توجهی از سلیقهها راقانع سازد؟
این شاعر می گوید: زمانی میتوانیم برای داشتن هفتهای به نام کتاب به خویش ببالیم وسری برافرازیم که ساختار جامعه بتواند به علایق خود به آسانی دسترسی داشته باشند و موانع موجود از سرراه مولفین و ناشرین برداشته شود.
وی افزود: فضای مجازی با انبوه اشکالات و نابه سامانی ها، فرصت پرداختن به کتاب را از مردم گرفته و کمتر کسی به خوانش کتاب روی میآورد، و انگار همراه با فقدان کتاب، حوصله خواندن هم به رحمت خدا رفته است.
چه اصراری دارید هر چیز بدی رو به فضای مجازی ربط بدید؟! این همه مشکلات اقتصادی و معیشتی رو نمی بینید؟ بی حوصلگی مردم از این مشکلاته