فیروز ناصری رئیس مجمع هنرمندان صنایع دستی استان کرمانشاه با اشاره به ثبت هرسین به عنوان شهر ملی گلیم و ثبت نشان بین المللی جغرافیایی گلیم هرسین در سنوات گذشته، گفت : باتوجه به پیشینه کهن این هنر دست بافت در هرسین، از چندسال پیش برنامه ریزیهایی را برای راه اندازی موزه گلیم هرسین در دستورکار قرار دادیم.
وی ادامه داد: در این راستا با دو فرماندار پیشین هرسین رایزنیهایی داشتیم که این مرکز فرهنگی را راه اندازی کنیم که هر دو آنها به جای حمایت سنگ اندازیهایی داشتند.
رئیس مجمع هنرمندان صنایع دستی استان با تاکید براینکه راه اندازی موزه گلیم هرسین نیازمند حمایت و همراهی مسئولین استانی است، اعلام کرد: در شهر هرسین فضایی بسیار مناسب، قابل دسترس و بدون ترافیک وجود دارد که به آن "شهرداری سابق" میگویند و طبق بررسیهایی که انجام شده میتواند بهترین فضا برای تبدیل به موزه گلیم باشد.
وی با بیان اینکه این فضا متعلق به وزارت کشور است و فرمانداری هرسین میتواند با تبدیل آن به موزه گلیم موافقت کند، افزود: اگر زمینهای فراهم شود تا این مکان با نظر کارشناسی در اختیار میراث فرهنگی قرار گیرد، میتوانیم آن را به موزه گلیم تبدیل کنیم.
ناصری با بیان اینکه اگر مسئولین همراهی کنند موزه گلیم هرسین ظرف پنج تا شش ماه راه اندازه خواهد شد، گفت: برای راه اندازی این موزه بزرگ نیازی به سرمایه گذاری دولتی نداریم و تمام منابع آن از محل بخش خصوصی تامین میشود.
وی عنوان کرد: دست بافتههای شاخص و فاخری مربوط به حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ سال قبل را جمع آوری و حدود ۱۵ اثر ارزشمند با رنگهای کاملا طبیعی هم طی چندسال اخیر تولید کرده ایم که میتوانیم در این موزه آنها را به نمایش بگذاریم .