مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در «بیست و چهارمین جشنواره تکریم از خیران مدرسه ساز استان» گفت: از زمان فعالیت خیرین مدرسه ساز تاکنون ۱۵۰ هزار کلاس درس توسط آنها احداث و تحویل آموزش و پرورش شده است.
محمدرضا جعفری با اشاره به افزایش قیمت ساخت مسکن، افزود: در تلاش هستیم ساخت یک مدرسه را به چند خیر واگذار و با انجام طرح «متر یک ساخت یک مدرسه» را به تعداد بیشتری از خیران واگذار کنیم.
او با بیان اینکه یکی از مشکلات کشور جوانانی است که به آنها حرفه آموزی نشده است؛ تصریح کرد: اگر هنرستانها و بحث کار و دانش تقویت شود، هنرآموزان وارد بازار کار میشوند و مشکلاتشان حل میشود بنابراین توسعه هنرستانهای فنی و حرفهای ضروری است.
مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور تاکید کرد: مشکلاتی از نظر افزایش هزینهها برای مدرسهسازی به وجود آمده، اما اگر خیرین در مناطق روستایی ۳۰ درصد و در مناطق شهری ۵۰ درصد هزینهها را پرداخت کنند، مابقی توسط دولت پرداخت میشود.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان همدان نیز گفت: ۲۴۶ خیر مدرسه ساز در استان همدان وجود دارد که تاکنون ۳۵۰ طرح با ۲ هزار و ۱۴۸ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش داده اند.
علی فراهانی با بیان اینکه ۳۵ درصد مدارس کشور، توسط خیرین ساخته شده است بیان کرد: خیرین مدرسهساز به وجود آورنده تفکر خیری در سطح کشور هستند و به عدالت آموزشی کمک میکنند.
وی افزود: ۸۲ طرح خیری با بیش از ۵۰۰ کلاس درس در ۶۷ هزار متر مربع و ۱۱۳ میلیارد تومان در حال احداث است.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان همدان با بیان اینکه ۳۱ درصد مدارس ساخته شده در استان همدان توسط خیرین ساخته شده است افزود: ما همواره به کار خیر مدرسهسازی نیاز داریم چراکه خیلی از فضاهای آموزشی فرسوده و تخریبی است و نیازمند بازسازی است.
استان همدان ۳۲۰ هزار دانش آموز در مقاطع تحصیلی مختلف دارد.