۸۴۵ مددجو در زندان رجایی شهر کرج مشغول به کار هستند

مدیر زندان رجایی شهر کرج گفت: اکنون ۸۴۵ مددجو به صورت روزانه در کارگاه های تولیدی و صنایع دستی این زندان مشغول به کار هستند.

 الله کرم عزیزی گفت: از مجموع این اشتغال ۱۴۱ مددجو در کارخانه‌های زندان و ۷۰۴ مددجوی دیگر در بخش صنایع دستی مشغول به کار شده اند.
 
او می گوید: مددجویان شاغل در کارخانه‌های زندان در رشته‌های خیاطی، فرز کاری، نجاری، آهنگری، بسته بندی، نهالستان، آشپزخانه، تاسیسات و خدمات بند در ۹ واحد تولیدی زیرنظر بنیاد تعاون فعالیت می‌کنند.
 
عزیزی افزود: همچنین مددجویان در بخش اشتغال صنایع دستی در رشته‌های معرق کاری، خراطی، سنگ تراشی، قلاب بافی، توربافی، عروسک دوزی و تسبیح سازی با در اختیار قراردادن ابزار کار و مواد اولیه مورد نیاز آنان از طریق واحد فنی حرفه‌ای فعالیت دارند.
 
او درخصوص نحوه دستمزد مددجویان گفت: میزان دریافت دستمزد مددجویان بر حسب نوع کار و میزان مهارت متغیر بوده و مددجویان شاغل در کارخانجات بر حسب نوع مهارت به سه دسته ماهر و نیمه ماهر و ساده تقسیم و بر این اساس به صورت ماهیانه دستمزد دریافت می‌کنند.
 
عزیزی افزود: تبدیل مددجو به انسان کارآفرین، بر اساس شاخص‌های سرانه حرفه آموزی و اشتغال با هدف درآمد پایدار به منظور تامین رفاه و کمک به معیشت خانواده از اهداف اصلی اداره اشتغال و حرفه آموزی زندان رجایی شهر می‌باشد.
 
۸۴۵ مددجو در زندان رجایی شهر کرج مشغول به کار هستند
 
او گفت: مددجویان پس از پایان دوره و کسب نمره قبولی در آزمون‌های تئوری و عملی فنی حرفه‌ای با دریافت مدرک معتبر فنی حرفه‌ای بدون ذکر نام زندان می‌توانند از مزایای آن پس از آزادی استفاده کنند.
 
مدیر زندان رجایی شهر افزود: دوره‌های آموزشی فنی حرفه‌ای در رشته‌های تعمیرکار تلویزیون پیشرفته LCD و پلاسما، سرویس و نگهداری خودرو، صنایع دستی شامل رشته‌های معرقکاری، نجاری، خراطی، سنگ تراشی، اشتغال نشسته و مونتاژ کاری و کارخانجات شامل آهنگری، بسته بندی، خدمات، نهالستان، نانوایی، آشپزخانه و امثال آن می‌باشد.
 
او گفت: رعایت قوانین و مقررات داخل زندان، عدم خلاف در زندان، عدم اعتیاد به هر نوع مواد مخدر، دارای محکومیت کمتر از پنج سال و عدم رد مال سنگین شرایطی است که مددجو می‌تواند درخواست اشتغال به کار خود را به مسوول حرفه آموزی و اشتغال زندان تحویل که پس از بررسی و دارا بودن شرایط احراز کار با موافقت و تایید مسوولان زندان برای آنان رای کار صادر و سپس مشغول به کار شود.
 
عزیزی افزود: به زودی نیز چهار کارگاه جدید آشپزی، منبت کاری، آموزش خیاطی و نجاری حرفه‌ای در این زندان راه اندازی می‌شود که گام موثری برای توسعه اشتغال مددجویان به شمار می‌رود.
 
او درخصوص اهداف برای زندگی پس از آزادی مددجویان گفت: ایجاد زیر ساخت‌های لازم و توسعه اشتغال درزندان از برنامه‌های مهم سازمان و از اولویت‌های اساسی در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی پس از آزادی آنان است که با پرورش نیروی کار و افزایش توانمند سازی شاغلان در کارگاه‌های تولیدی طی دوران محکومیت با هدف خودکفایی سبب خواهدشد تا مددجویان بتوانند پس از آزادی ضمن امرار معاش به واسطه فراگیری حرفه و شغل باعث کاهش میزان ارتکاب به جرم مجدد آنان می‌شود.
 
عزیزی افزود: تبلیغ و ترغیب مددجویان به امر حرفه و شغل از برنامه‌های سازمان زندان‌ها برای کمک به آن‌ها در حین تحمل کیفر است.
 
زندان رجایی شهر یکی از چهار زندان مستقر در کرج است که زیر نظر اداره کل زندان‌های استان تهران اداره می‌شود.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.