به گفته سه نفر از ثروتمندترین مردان جهان، ما در آستانه یک انقلاب فضایی هستیم، انقلابی که شاهد دموکراتیک شدن اکتشافات فضایی و در نهایت نجات سیاره زمین خواهد بود.

ایده گردشگری فضایی در چند سال گذشته ریشه‌های عمیقی یافته است که بیشتر به خاطر تلاش‌های سه میلیاردر مشهور جهان یعنی ایلان ماسک با شرکت اسپیس اکس، جف بزوس با شرکت بلو اُرجین و سر ریچارد برانسون با شرکت ویرجین گلکتیک است. آن‌ها رویای روزی را در سر دارند که افراد می‌توانند با خرید یک بلیت سفری به فضا، ماه، یا در مورد پروژه ایلان ماسک، به سیاره مریخ داشته باشند.

در حال حاضر، این سه شرکت فضایی تا حدودی موفق شده اند تا دسترسی به فضا را ارائه کنند، اگرچه این امکان فقط برای میلیاردر‌هایی مانند خودشان فراهم است. در واکنش به این شرایط، مجموعه‌ای از شرکت‌های نوپا رویکرد جدیدی را برای گردشگری فضایی معرفی کرده اند، رویکردی که افراد از نظر فنی وارد فضا نمی‌شوند، اما به اندازه‌ای از سطح زمین فاصله می‌گیرند تا شرایطی منحصر به فرد را تجربه کنند.

بالن فضایی اسپیس پرسپکتیو

اسپیس پرسپکتیو (Space Perspective) یکی از این شرکت‌ها است. بالن فضایی این شرکت دارای یک کپسول تحت فشار لوکس با گنجایش هشت نفر، از جمله یک خلبان، به نام "نپتون" (Neptune) است. این شرکت سفری شش ساعته به نزدیک مرز فضا که دو ساعت از آن در حالت شناور شدن سپری می‌شود، ارائه می‌کند.

اسپیس پرسپکتیو عدم انتشار کربن را نیز هدف قرار داده است، زیرا اگر قرار باشد مقادیر چشمگیر دی اکسید کربن را راهی اتمسفر سیاره زمین کنید، نمی‌توان درباره نجات سیاره زمین صحبت کرد. آزمایش نمونه اولیه بالن نپتون وان انجام شده و شرکت انجام دور دوم آزمایش‌ها را در اوایل سال ۲۰۲۳ هدف قرار داده است.

پایگاه فضایی دریایی اسپیس پرسپکتیو

همچنین، اسپیس پرسپکتیو راه اندازی آنچه که به عنوان نخستین پایگاه فضایی دریایی جهان توصیف می‌کند را برنامه‌ریزی کرده است. این پایگاه فضایی دریایی که به نام "ام‌اس ویجر" (MS Voyager) شناخته می‌شود یک بستر شناور ۸۹ متری است که بالن فضایی از روی آن به سمت آسمان بالا خواهد رفت. اسپیس پرسپکتیو ساخت یک ناوگان کامل از چنین پایگاه‌های فضایی دریایی را دنبال می‌کند که فواید بسیاری را برای زیرساختی که شرکت در نظر گرفته است به همراه خواهد داشت.

نخست، پرواز بالن‌ها دیگر به مکان، شرایط آب و هوایی یا زمان خاصی از روز وابسته نخواهد بود. در اختیار داشتن این بستر‌های شناور به معنای حرکت به مناطقی با شرایط آب و هوایی خوب یا چشم انداز‌های دیدنی نمادین برای پرواز بالن از آنجا است.

پایگاه‌های فضایی دریایی، از جمله ام‌اس ویجر، همچنین به قایق‌های سریع مجهز خواهند بود که پس از فرود کپسول در آب برای تثبیت آن و بازیابی گردشگران به سمت آن حرکت خواهند کرد.

ام‌اس ویجر نوعی رویای آینده‌نگر نیست، بلکه مراحل آماده سازی خود را دنبال می‌کند. این کشتی از شرکت ادیسون چوئیست آف‌شور (Edison Chouest Offshore) خریداری شده و روند تغییرات خود را دنبال می‌کند. عملیات دریایی آن نیز توسط شرکت گیس آف‌شور (Guice Offshore) پشتیبانی خواهد شد.

اسپیس پرسپکتیو رزرو پرواز‌های تجاری خود را با قیمت ۱۲۵ هزار دلار برای هر بلیت انجام داده است. اگرچه قیمت چشمگیری به نظر می‌رسد، اما در مقایسه با آنچه شرکت‌های بلو اُرجین و ویرجین گلکتیک مد نظر دارند، همچنان ارزان محسوب می‌شود.

گردشگری میلیاردر ها در فضا(+فیلم و عکس)

گردشگری میلیاردرها در فضا + (فیلم و عکس)

گردشگری میلیاردرها در فضا + (فیلم و عکس)

گردشگری میلیاردرها در فضا + (فیلم و عکس)

گردشگری میلیاردرها در فضا + (فیلم و عکس)

گردشگری میلیاردرها در فضا + (فیلم و عکس)

گردشگری میلیاردرها در فضا + (فیلم و عکس)

گردشگری میلیاردرها در فضا + (فیلم و عکس)

گردشگری میلیاردرها در فضا + (فیلم و عکس)

گردشگری میلیاردرها در فضا + (فیلم و عکس)

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.