غلامحسین حسینی نیا با بیان اینکه نقشه راه کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه، بر سه مفهوم start up، skill up و scale up بنا شده است، گفت: مهارتافزایی جوانان به عنوان بزرگترین سرمایه ملی با توجه به پیچیدگیهای عصر حاضر و مقوله آمادگی برای ورود به آینده مشاغل و مشاغل آینده که متأثر از تکنولوژیهای برافکن و روند پر شتاب آن است، بسیار ضروری میباشد.
وی کسب آموزشهای مهارتی را موجب پیوند مستحکم بین افراد با بازار کار برشمرد و تصریح کرد: حرفه آموزی میتواند گامهای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی را برای ورود به بازار کار مستحکم کند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای، اظهار کرد: نهضت مهارتآموزی باید بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب در گام دوم انقلاب شکل گیرد و ضروری است در مسیری همچون گام اول انقلاب که نهضت سوادآموزی به فرمایش امام راحل ایجاد شد، گام برداریم.
وی با تأکید بر هم افزایی و تعامل بیش از پیش دانشگاه و سازمان آموزش فنی و حرفه ای، اظهار کرد: با توجه به اینکه جوانان در دانشگاه تا مرزهای دانش پیش میروند و علم روز را دارند با کسب مهارتهای متناسب با نیاز بازار کار و دانش بنیان، میتوانند خود را برای مشاغل آینده مهیا سازند.
حسینی نیا، خاطرنشان کرد: انتظار اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی پس از پایان تحصیلات و ورود به بازار کار، خیلی خواسته منطقی نیست و ضرورت دارد در کنار آموزشهای عمومی باکیفیت در دانشگاهها، در جهت آماده سازی آنان نیز دورههای مهارتی برای ورود به باز کار برگزار شود.
وی در پایان سخنان خود، ارائه آموزشهای مهارتی را وظیفه سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، خواند و بیان کرد: بی تردید تلاشهای کسانی که در جهت مهیا کردن جوانان با ارائه آموزشهای مهارتی اقدام میکنند، یک عبادت و کار مقدس است و ما در این سازمان کارمان را عبادت میشماریم.