کیامرث حاجی زاده معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد شامگاه جمعه در حاشیه بازدید از بیمارستان شهید رجایی گچساران گفت: از این میزان اعتبار اختصاص یافته متمم سفر رئیس جمهور بیش از ۵۰۰میلیارد ریال برای برای تجهیز بیمارستان نرگسی دوگنبدان و بهمئی در نظر گرفته شده که از این میزان ۳۰۰ میلیارد ریال برای بیمارستان نرگسی گچساران است.
وی بیان کرد: همچنین بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال از این میزان اعتبار برای بخشهای سوختگی بیمارستان گچساران و یاسوج در نظر گرفته شده است.
حاجی زاده ادمه داد: انتظار میرود بعد از مقاوم سازی بیمارستان شهید رجایی گچساران بخش مجهز سوختگی در این واحد درمانی راه اندازی شود.
وی اظهار داشت: با توجه به کریدور ترانزیتی گچساران و وجود صنایع بزرگ از جمله پتروشیمی، سد چم شیر، پترو پالایشگاه و ... در گچساران، راه اندازی بخش سوختگی این شهرستان نیاز است.
حاجی زاده تصریح کرد: علاوه بر رفع مشکل فاضلاب بیمارستان شهید رجایی باید در زمینه مقاوم و ایمن سازی این واحد درمانی اقدامات لازم را در اسرع وقت انجام داد.
وی با بیان اینکه بیمارستان شهید رجایی گچساران دارای قدمتی بیش از ۵۰ سال است افزود: بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال برای بازسازی فاضلاب و سیستمهای خنک کننده این بیمارستان امسال اختصاص یافت که تاکنون ۴۰ میلیارد ریال آن هزینه شده است.
حاجی زاده اظهار داشت: به دلیل نبود بیمارستان تامین اجتماعی در گچساران بار اصلی در زمینه ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به شهروندان بر دوش دانشگاه علوم پزشکی است.
نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از تعطیلی بیمارستان شهید رجایی مخالف هستم گفت: با تخصیص اعتبار میتوان بیمارستان شهید رجایی این
شهرستان را مقاوم سازی کرد و هم اکنون بازسازی فاضلاب این واحد درمانی در حال انجام است.
سید ناصر حسینی پور افزود: بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال برای ساخت و بازسازی این بیمارستان اعتبار نیاز است.
وی ادامه داد: در آیندهای نزدیک بیمارستانهای نرگسی و شهید رجایی این شهرستان از هم تفکیک خواهد شد.
نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بیمارستان نرگسی به صورت موقت دارای فاضلاب است و در آینده یک تصفیه خانه در این بیمارستان احداث و پساب آن به عنوان آبیاری فضای سبز مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: بیمارستان شهید رجایی این شهرستان هم اکنون بیش از ۱۰میلیارد ریال ارزش دارد که باید مقاوم سازی شود.
سید طاهر حسینی تصریح کرد: مشکل اساسی بیمارستان شهید رجایی این شهرستان فاضلاب بوده که با تلاش و پیگیری بسیار این مشکل امسال برطرف شد.
وی بیان کرد: بر اثر پوسیدگی لولههای فاضلاب بیمارستان ۱۴۰ تختخوابی شهید رجایی پسماندهای فاضلاب در طبقه زیرین این بیمارستان جمع میشدند.
حسینی اظهار داشت: پس از بررسی نظر کارشناسان تنها دو تا سه مورد ترک در دیوارهای این بیمارستان مشاهده شده که بزودی مقاوم سازی خواهد شد.
در سالهای گذشته لولههای مسیر خروجی فاضلاب بیمارستان شهید رجایی گچساران، فرسوده و دچار آسیب جدی شده بودند و فاضلاب بیمارستان به جای انتقال به "چاه سپتیک "جهت تصفیه و انتقال به مسیر اصلی فاضلاب، به طبقه زیرین بیمارستان (راهروی تاسیسات) ریخته میشد که این موضوع عواقب جبران ناپذیری همچون تخریب ساختمان و تاثیر منفی بر بیماران بخشهای ICU و CCU (با توجه به عفونی بودن فاضلاب و نزدیک بودن طبقه زیر زمین به این دو بخش بیمارستان) داشته بود.