مهدی بازمانده با بیان اینکه در حال حاضر بانک خون بند ناف رویان در کرمان بیش از ۵ هزار نفر عضو دارد، گفت: از ابتدای امسال تا کنون، ۳۵۰ نفر عضو بانک خون بندناف رویان شده اند.
او با اشاره به بیماری هایی که با استفاده از سلولهای بنیادی خون بندناف قابل درمان هستند، افزود: اختلالات سلول های بنیادی، بیماریهای نقص در تولید لنفوسیتها، ناهنجاریهای ارثی گلبولهای قرمز، اختلالات سیستم ایمنی مادرزادی، نقص ارثی پلاکتی، اختلالات پلاسماسل از جمله بیماری های هستند که با استفاده از سلول های بنیادی بند ناف قابل درمان می باشند.
رییس جهاددانشگاهی استان کرمان بیان کرد: سلول های بنیادی همچنین در درمان بیماریهای ارثی، آلزایمر، دیابت، پارکینسون، صدمات نخاعی، سکته های قلبی و مغزی، بیماری های کبدی و دیستروفی عضلانی مورد استفاده قرار می گیرند.
او افزود: هم اکنون در کشورمان فقط بیماری هایی که منشاء خونی دارند از جمله تالاسمی، سرطان خون و کم خونی ها با استفاده از سلولهای بنیادی خون بندناف قابل درمان هستند.
بازمانده بیان کرد: خانم های باردار در آخر هفته ۳۴ بارداری به صورت الکترونیکی یا حضوری می توانند ثبت نام کنند.
او افزود: افراد برای مراجعه حضوری می توانند با حضور در دفتر نمایندگی (خیابان شهید باهنر، جنب کوچه ۱۴) برای عضویت در بانک خون رویان اقدام کنند.