جلالی بااشاره به قانون حمایت از خانواده، جمعیت و جوانی گفت: مصوبه مجلس در خصوص حمایت از فرزند آوری از سوی رئیس جمهور به وزارت بهداشت و درمان ابلاغ و در آن تکالیفی برای دستگاههای اجرایی مشخص شده است که همه دستگاههای اجرایی شهرستان شاهرود باید برای اجرای آن در میدان باشند.
وی با بیان اینکه بخش تبیینی و فرهنگی قانون حمایت از فرزندآوری و خانواده به ائمه جمعه و جماعات است که از حمایتهای همیشگی این قشر بهرهمند خواهیم شد اما بخشی از آن بر عهده دستگاههای اجرایی است که از جمله آنها میتوان به مشوقهایی برای فرزندآوری اشاره کرد، افزود: تمام دستگاههای اجرایی شهرستان مکلف به انجام تکالیف به خصوص حمایتها هستند.
رئیس شورای اداری شاهرود در دیگر بخش سخنان خود با اشاره به ضرورت پاسخگویی به مطالبات مردم از سوی دستگاههای دولتی، بیان کرد: ادارات و دستگاههای اجرایی حتی برای رفع مشکلات مردم، روزهای جمعه را نیز به برپایی میز خدمت و پاسخگویی مبادرت ورزند.
جلالی با بیان اینکه این اقدام صرفاً نباید در مرکز شهرستان باشد بلکه مسئولان دستگاههای اجرایی میز خدمت و مسئولان پیگیری امورات مردم را به روستاها و بخشهای شهرستان نیز اعزام کنند تا بتوانیم خدمت رسانی گستردهتری را صورت دهیم، گفت: دستگاههای اجرایی شاهرود موظف هستند که مستندات برپایی میز خدمت را به فرمانداری ارسال کنند.