مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: شعار طب ایرانی ضمن ایجاد انگیزه برای تحقیق و پژوهش‌های گسترده‌تر، می‌تواند ماهیت این مکتب طبی و ظرفیت‌های آن را به خوبی معرفی کند.

نفیسه حسینی یکتا گفت:  حمایت و تشویق محققان و فعالان حوزه طب ایرانی و معرفی فعالیت‌ها و دستاورد‌های دانشکده‌ها، مراکز مختلف علمی و گروه‌های آموزشی به گسترش و توسعه این مکتب طبی کمک می‌کند.

به گفته وی برگزاری جشنواره طب ایرانی و معرفی تحقیقات و دستاورد‌های علمی موجود در این حوزه، سبب پیدا شدن نقاط مشترک بین طب ایرانی و پزشکی رایج و تعریف کار‌های علمی مشترک خواهد شد.

او افزود: در این دوره از جشنواره بخش علمی با محور‌های آموزش، پژوهش، درمان، فناوری، بین‌الملل، پیشکسوت، بخش ویژه با محوریت جوانی جمعیت، بخش فرهنگ و هنر با محور‌های فیلم کوتاه و مستند، عکاسی، موشن گرافیک، پوستر و اینفوگرافیک، داستان کوتاه برای کودکان، خوشنویسی و بخش دانش‌آموزی با محور‌های داستان نویسی، نقاشی، اسباب بازی، بازی‌های رومیزی و بازی‌های رایانه‌ای در نظر گرفته شده است.

حسینی یکتا ادامه داد: شعار این دوره از جشنواره ، طب ایرانی مسیر پیشرفت و نوآوری علمی است که ضمن ایجاد انگیزه برای تحقیق و پژوهش‌های گسترده‌تر، می‌تواند ماهیت این مکتب طبی و ظرفیت‌های آن را به خوبی معرفی کند.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: متخصصین طب ایرانی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی، محققین، پژوهشگران و دانشمندان، پزشکان، هنرمندان، دانش آموزان، معلمان و علاقه‌مندان به حوزه نرم افزار و هوش مصنوعی و فعالان حوزه فناوری و دانش بنیان می توانند از طریق سامانه در این جشنواره ثبت نام کنند.

گفتنی است؛ متقاضیان شرکت در جشنواره در این جشنواره تا ۳۰ آذر فرصت  ثبت نام دارند. در نهایت پس از داوری آثار، مراسم اختتامیه نیز در ۴ بهمن برگزار می‌شود.

 

برچسب ها: طب ایرانی ، طب سنتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۸ ۱۵ آذر ۱۴۰۱
آقا چرا اسم جهل و خرافات رو علم میذاری؟ با ترویج این خرافات طبیعت ضعیف کشور رو به فنا دادین!