سرهنگ حسین صمصام گفت: سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس برای هر کانون بسیج، هشت اردوی جهادی را در سال ۱۴۰۱ در نظر گرفته است؛ به این معنی که حدود ۴۰۰ اردوی جهادی در مناطق کم برخوردار برگزار میشود و پیش بینی شده به ۱۰۰ هزار نفر از مردم استان فارس، خدمات سلامت محور رایگان ارائه شود.
او، وظیفه سازمان بسیج جامعه پزشکی را جذب، سازماندهی و به کارگیری جهادگران سلامت برای گسترش فرهنگ ایثار، شهادت و تحقق دولت اسلامی عنوان کرد و گفت: این سازمان با استفاده از ظرفیتهای متنوع جهادگران سلامت اقدام به تشکیل گروههای جهادی کرده و به صورت هدفمند و ماهیانه با حضور در مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر به مردم خدمات بهداشتی درمانی رایگان ارائه میدهد.
صمصام همچنین با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بزرگترین مبارزه با آمریکا، خدمت به مردم است، گفت: امروزه راه برون رفت از برخی از مشکلات جامعه، فعالیتهای جهادی همراه با روحیه ایثار و فداکاری است که جهادگران سلامت، نقش مهمی را در کمک به مسئولان دانشگاه ایفا میکنند و همواره در هر جا که نیاز باشد، از بحرانها مانند سیل، زلزله و حوادث گرفته تا کمک به نیازمندان و ارائه خدمات بهداشتی درمانی تخصصی در محرومترین و دورترین مناطق استان، حضور دارند.
رئیس بسیج جامعه پزشکی فارس از جمله مزایای برپایی بیمارستانهای صحرایی را رزمایش سازمانی برای آمادگی و هم افزایی در بحرانهای احتمالی و ارزیابی منابع انسانی و تجهیزاتی، به روز کردن و آماده به کار تجهیزات بیمارستان صحرایی و تیمهای اضطراری، کمک به توزیع عادلانه خدمات بهداشتی درمانی جهادی در استان، احصای آسیبهای حوزه سلامت و شناخت بیماریپهای بومی و محلی و دلیل آن در مناطق هدف برشمرد.
او با اعلام فعالیت ۲۱ کانون زیرمجموعه سازمان بسیج جامعه پزشکی در مراکز درمانی و دانشکدههای شیراز و ۳۰ کانون در شهرستانهای استان با عنوان کانون بسیج جامعه پزشکی، گفت: هر کانون با تشکیل گروه جهادی شامل اساتید، پزشکان، پیراپزشکان و کارکنان و تعیین مناطق کم برخوردار، برای مدت یک سال به صورت ماهیانه به مردم آن مناطق خدمات بهداشتی درمانی ارایه میکند.
صمصام همچنین شناسایی و رفع مشکلات بهداشتی درمانی بومی آن مناطق در کنار خدمات سلامت محور را از دیگر برنامههای این اردوهای جهادی برشمرد و گفت: همچنین تیمهای جهادی با حضور در میان مردم و برقراری ارتباط مستمر، برای امیدآفرینی و ایجاد نشاط در این مناطق تلاش میکنند.
او با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه امروز در کشور، رقابت مشروع و مقبول از نظر مردم و ما، فقط رقابت برای خدمت به مردم است، گفت: به صورت ماهیانه در روزهای تعطیل نیز در یکی از درمانگاههای تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، درمانگاههای جهادی با حضور اساتید و پزشکان و جهادگران سلامت برگزار میشود و بیمارانی که نیاز به ادامه درمان داشته باشند، به این درمانگاهها ارجاع داده میشوند.
رئیس بسیج جامعه پزشکی فارس گستردهترین برنامههای جهادی این سازمان را برپایی بیمارستان صحرایی تخصصی و فوق تخصصی جهادی عنوان کرد که طی روزهای اخیر نیز در روستای «کتک» شهرستان ارسنجان، شاهد آن بودیم.