رئیس دیوان عدالت اداری گفت:میانگین رسیدگی به پرونده‌ها در دیوان عدالت اداری حدود سه ماه است.

حکمت علی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری در همایش چهلمین سالروز تاسیس دیوان عدالت اداری گفت: دیوان عدالت اداری در راستای تفکر آینده‌نگرانه و مردم‌سالاری دینی در پرتو حاکمیت اراده مردم تأسیس شده است تا مرجع تظلم‌خواهی مردم باشد.

وی افزود: این مجموعه با این هدف که اگر در مجموعه‌ای از دستگاه‌های اجرایی قوانین زیرپا گذاشته شود، مرجع نظارتی مستقل به شکایات مردمی رسیدگی کند تشکیل شد.

مظفری گفت: مردم سال‌ها است که از خدمات این مجموعه بهره می‌برند و در راستای پیشگیری از فساد اداری، نظم بخشی به نظام اداری و احیای حقوق عامه، فعالیت‌های زیادی انجام شده است.

وی افزود: اکنون تمام مراحل دادرسی به صورت الکترونیکی در اختیار شهروندان قرار دارد و دیوان بر اساس این فرصت به شکایت‌ها رسیدگی می‌کند.

مظفری ادامه داد: سرانه کار برای همکارانم در دیوان عدالت اداری ۳ برابر ظرفیت تعیین شده از سوی قوه قضائیه است و به علت کثرت پرونده‌ها شاهد اطاله نسبی هستیم.

رئیس دیوان عدالت اداری با بیان اینکه شاهد کمبود نیروی انسانی در دیوان عدالت اداری هستیم، تصریح کرد: قبل از پایان سال سعی می‌کنیم تعداد نیروی مد نظر و تعیین شده را در دیوان عدالت اداری جذب کنیم.

مظفری گفت: میانگین رسیدگی به پرونده‌ها حدود سه ماه است که پیش از این تقریباً ۲۵۰ روز بود، اما مردم خواهان کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها هستند.

رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به تقدیر از قضات برتر دیوان عدالت اداری گفت: ۱۷ شاخص از باب ارزیابی کیفی مورد توجه بوده که عدم تناقض، نبود ابهام در رأی، تطابق مفاد رأی با خواسته و توجیه رأی با اصول علمی از جمله آن‌ها بود. در بازرسی‌ها پرونده‌های معوقه هم به عنوان نکته منفی لحاظ شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سرباز اسلام
۲۱:۰۹ ۱۶ آذر ۱۴۰۱
کثرت پرونده در دیوان عدالت اداری حاکی از تضییع حقوق افراد ازطرف ادارات است که اشخاص ناچار به طرح دعوی در دیوان می شوند در این بین شهرداری گوی سبقت را از سایرین ربوده است