محمد جواد میرزاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: مهر امسال ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار و آبان ماه نیز ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای هرمزگان صورت گرفته که ۴۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است.
میرزاده با بیان اینکه روزانه به طور میانگین ۱۰۰ تن گوشت مرغ در استان مصرف میشود، گفت: اکنون هر ماه بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید میشود که بیش از نیاز بازار استان است.
او گفت: با توجه به افزایش تولید گوشت مرغ در استان، این روزها قیمت مرغ گرم در بازار کاهش یافته و اکنون هر کیلوگرم مرغ گرم با قیمت ۵۶ هزار و ۹۰۰ تومان در بازار به فروش میرسد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: اکنون بهترین زمان برای خرید مرغ و ذخیره سازی این کالای اساسی است.
در استان هرمزگان ۳۰۰ واحد مرغداری فعال است.