غلامحسین حسینی نیا، رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور گفت: در دنیا به شدت پیچیده امروز اجازه آزمون و خطا به ما نمیدهد و سازمان فنی و حرفه ای رسالت سنگینی در مسیر اشتغالزایی جوانان دارد تا بتوانند آینده مشاغل و مشاغل آینده را بسازند.
وی افزود: ارتباطات بسیار خوبی با موسسات پژوهشی کشور برقرار شده و شبکه خوبی از این مجموعه ها تعریف شده است.
حسینی نیا با اشاره به اینکه در مجموعه فنی و حرفه ای همه رکن های آموزش شامل مربی، محتوا، روش های آموزشی، استاندارد های آموزشی داریم گفت: در دنیا اندازه بازار آموزش فنی و حرفهای رقمی بالغ بر ۶۶۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار معین کرده بود که نشان میدهد این مجموعه دنیایی کار است.
وی اظهار کرد: در آموزش های فنی و حرفه ای ۶۵۰۰ استاندارد داریم و تدوین ۳ هزار استاندارد باقی مانده مقدار زیادی فعالیت کاربردی میطلبد.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور ضمن بیان اینکه ما زمانی برای از دست دادن نداریم و باید به شکل کاملا حساب شده و مطالعه شده کار ها انجام شود تا افراد برای بازار کار محیا شوند گفت: طرح های بسیار خوبی در زمینه توسعه فنی و حرفه ای در حال انجام است شامل طرح کهاد مهارت آموزی برای دانشجویان و طرح نخلستان برای فارغ التحصیلان دانشگاهی میباشد.
حسینی نیا تصریح کرد: طرح های جدیدی باید فراهم کنیم که پوشش کاملی برای ۱۹ جامعه هدف داشته باشیم و هر کدام از جامعه هدف ما ویژگی خاص خود را دارند.
وی گفت: آمادگی داریم در مراکز فنی حرفه ای پذیرای دانشجویان پست دکتری برای انجام تحقیقات در حوزه فنی حرفه ای باشیم و همچنین پذیرای باقی دانشجویان هستیم.
وی ادامه داد: در زمینه دیپلماسی مهارت و توسعه مراودات با باقی کشور ها ایده بسیار خوبی برای پژوهش هست که باید روی آن کار شود.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه سازمان فنی و حرفه ای مهم ترین سازمان توسعهای کشور هست گفت: این سازمان میتواند روند توسعه ای کشور را به سهم خود رقم بزند و کشور های مختلف بر پایه سه موضوع مسئله توسعه خود را پایه گذاری کردند اول استارتاپ ها دوم ارتقاع مهارت ها که کار سازمان فنی و حرفه اس میباشد و سوم بخش صنعت و کارخانه ها است.