خانم زهرا جلیلی مقدم گفت: امسال برآورد می شود که تولید انار به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن برسد.
او با بیان اینکه استان های فارس، مرکزی، خراسان رضوی، اصفهان و یزد بزرگترین تولیدکنندگان انار هستند، گفت: بنابر آمار ۲۶ تا ۳۰ درصد انار تولیدی مربوط به استان فارس است.
جلیلی مقدم می گوید: سرانه مصرف انار هر ایرانی ۱۰ کیلوست و بخشی از تولید هم وارد چرخه فرآوری و تبدیل به رب انار، کنسانتره و آبمیوه می شود.
مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد گفت: علی رغم آنکه پتانسیل صادرات ۲۰۰ هزارتن انار در کشور وجود دارد، اما اکنون مقدار محدودی از تولید را به خود اختصاص داده است.
جلیلی مقدم می گوید: بنابر آمار ۸ ماهه ۷ هزار و ۷۰۰ تن انار صادر شده که نسبت به سال قبل ۱۰۰ درصد رشد داشتیم.
به گفته او، امسال برآورد می شود که تولید مرکبات به ۵ میلیون و ۶۰۰ هزارتن برسد که ۳ میلیون و ۴۰۰ هزارتن از این میزان مربوط به پرتقال است.
این مقام مسئول گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید مرکبات و انار، کمبودی در عرضه نداریم.
جلیلی مقدم گفت: با توجه به ارزش غذایی پرتقال و انار به سبب دارا بودن ویتامین سی و آنتوسیانینها و انواع دیگر آنتی اکسیدان ها، توصیه می شود، حتما در سبد مصرفی میوه خانوارها قرار بگیرد.