حال که شرایط به سمت آرام شدن پیش رفته است، هر کدام از براندازان به سراغ سهم خواهی رفته و برای آنکه سهم بیشتری نصیبشان شود، گروههای دیگری از خودشان را تخریب کرده و دست به افشاگری علیه یک دیگر زدهاند.
بعد از گذشت مدتی از آشوبهای خیابانی، جماعت برانداز و هر یک از عناصر خارجی که نقش کوچکی در این آشوبها داشتند، به جان هم افتادند.
حال که شرایط به سمت آرام شدن پیش رفته است، هر کدام از براندازان به سراغ سهم خواهی رفته و برای آنکه سهم بیشتری نصیبشان شود، گروههای دیگری از خودشان را تخریب کرده و دست به افشاگری علیه یک دیگر زدهاند. جالب اینجاست که از این آشوبها، هنوز چیزی نصیبشان نشده که بر سر سهم خواهی به جان هم افتادند و درباره رهبری اپوزیسیون باهم دعوا میکنند.
این جمله براندازان که میگویند «جمهوری اسلامی بهزودی از بین میرود»، بیش از ۴۰ سال است تکرار میشود. دعواهای اخیر براندازان بهگونهای بوده که گویا خودشان هم میدانند جمهوری اسلامی براندازی نمیشود. اما نانشان از پروژههای براندازی تامین میشود. دعوای این روزها بر سر سهم خواهیِ بعد از آرام شدن اوضاع، گواهی بر این ماجراست.
در صوت منتشر شده از سالومه سیدنیا، مجری شبکه منوتو، سالومه اشاره میکند که مصی علینژاد، بابت یک ویدئو که آخر سر هم اولین بار در منوتو منتشر نشد، از کیوان عباسی، مدیر این شبکه، مبلغ ۱۰ هزار پوند طلب کرده است و سالومه در ادامه تأکید میکند که مصی علینژاد فقط دنبال این چیزها، یعنی پول است. این را بگذارید کنار دریافت مستقیم حقوق مصی پولینژاد از دولت آمریکا.
سالومه در بخش دیگری از این صوت، ضمن فحاشی نسبت به مصی علینژاد، اذعان داشت که او با مظلومنمایی، اتفاقات سال ۹۸ را به نفع خود مصادره کرده است. گویا دعوا بر سر آن است که چه کسی سهم بیشتر، یا واضحتر بگویم، پول بیشتری از ایجاد آشوب در ایران گیرش میآید؟
دعوا بهقدری در میان براندازان بالا گرفت که حتی در تجمعی کوتاه و بسیار کوچک در انگلیس، به جان هم افتادند و کتککاری کردند. بهگونهای که پلیس انگلستان مجبور به ورود و آرامسازی شده بود! براندازان حتی کسی مثل مهناز افشار که همه جوره در خدمتشان بوده است را تحمل نکردند و او را از جمع خود در آلمان، بازور خارج کردند و نتوانستند چند دقیقه کنار هم بایستند.
نکته جالب اینجاست که اینها بر سر مسائلی کوچک، حتی تجمعی کوچک باهم درگیر شدهاند. چه رسد به دعواهای عمیقشان بر سر اینکه چه کسی رهبری اپوزیسیون را در دست بگیرد.
زمانی که یاسمین پهلوی، همسر رضا پهلوی در تجمع ایرانیان خارج از کشور حضور یافت، با شعار سایر براندازان علیه جریان سلطنتطلبی مواجه شد. ربع پهلوی در حالی خود را رهبر اپوزیسیون میخواند و شبها در خانه خود تمرین سان دیدن میکند، که خود براندازان حتی حاضر نیستند این خاندان را در تجمعاتشان تحمل کنند.
حتی کسی در سطح گلشیفته فراهانی، ضمن تحقیر پهلویها اشاره داشت که «مردم ایران اصلاً به نمادِ روی پرچم آینده کشورشان فکر نمیکنند»! شهرام همایون، مجری سلطنتطلب شبکههای ماهوارهای نیز در واکنش، ضمن چند توهین جنسی به او گفته بود «عمه من هم اگه میرفت لخت میشد حتماً جماعتی از او حمایت میکردند».
شهرام همایون در سخنان دیگری به بن سلمان، پادشاه سعودیها و شبکه اینترنشنال حمله کرد. او گفته بود که عربستان به دنبال خوشبختی مردم ایران نیست و میخواهد خوزستان را به عربستان ملحق کند. در واکنش نیز شبکه سعودی اینترنشنال با حضور کارشناسان مختلف بهتحقیر جایگاه ربع پهلوی پرداخت. این کارشناسان تصریح داشتند که «رضا پهلوی جایگاهی نزد مردم ایران ندارند» و «پهلوی مخالف دموکراسی است».
رضا پرچیزاده از دیگر چهرههای برانداز، در توییتر خود، سلطنتطلبان را به خاطر اینکه از حضور برخی دیگر از براندازان در برلین جلوگیری کردند، «سرکوبگر» و «فاشیست» خواند.
در این بین تلاش منافقین هم قابل توجه است. به طوری که کسی در سطح مریم رجوی ادعای ریاست جمهوری بر ایران را کرده بود. اما این ادعا به قدری بیاعتبار بود که برای براندازان ارزش مقابله کردن هم نداشت. براندازان نه تنها برای منافقین ارزشی قائل نیستند، بلکه حتی سعی میکنند برای حفظ آبروی خود، خطشان را از منافقین جدا نشان دهند. اما با این حال ارتباطات نزدیکی میان منافقین با سایر براندازن است و بخش مهمی از کار اجرایی براندازان، برعهده منافقین است.
میتوان گفت که زندگی براندازان نه در براندازی، بلکه در ایجاد آشوبهای مختلف و ضربه به زندگی مردم ایران میگذرد.
منبع: فارس