آقای عابدین خرّم در نشستی با مسئولان بنیاد مسکن آذربایجان شرقی و سایر دستگاههای مرتبط با بیان اینکه بخش مسکن اثر مستقیم بر زندگی مردم دارد تصریح کرد: اجرای کند طرحهای تولید مسکن در استان یکی از عوامل نارضایتی مردم است و باید همه دستگاههای مسئول برای رفع کاستیها در این بخش تلاش مضاعف کنند.
وی با اشاره به آمار ۵۰ درصدی مقاومسازی روستایی در استان که معادل با آمار میانگین کشوری است، گفت: در حوزه مسکن روستایی پیشرفتهای خوبی داشتهایم، اما در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر نیاز به کار بیشتر داریم؛ در حال حاضر در ۵۰ درصد این شهرها در حد یکهزار واحد مسکن در حال ساخت است که عدد قابل قبولی نیست.
وی اجرای پروژه ۲۰۸ واحدی طالقانی تبریز توسط بنیاد مسکن را الگوی خوبی از ساخت مسکن عنوان کرد و گفت: باید از این الگو که هم کیفیت فنی و هم زمانبندی اجرا در آن رعایت شده در سایر طرحهای بخش مسکن استفاده کنیم.
آقای خرّم با اشاره به اینکه مهمترین رسالت بنیاد مسکن، ساخت مسکن در روستاها و شهرهای کوچک است با قدردانی از خدمات و اقدامات این بنیاد در حوزه محرومیتزدایی و خدمت به روستاییان خاطرنشان کرد: استان آذربایجان شرقی این ظرفیت را دارد که آمارهای بهتری در حوزه مقاومسازی روستایی داشته باشد.
وی افزود: امروز روستاهایی داریم که از نظر مسکن و معیشت شرایط واقعا نامناسبی دارند و این موضوع باعث شده است که حدود ۵۰۰ روستا در استان خالی از سکنه باشد و باید تلاش کنیم تا تعداد این روستاها بیشتر نشود.
آقای خرّم با بیان اینکه اقدامات بنیاد مسکن اثر مستقیم در تثبیت جمعیت روستاها دارد، افزود: هرچه بتوانیم از مهاجرت روستاییان که عامل آسیبهای اجتماعی متعدد است جلوگیری کنیم و شرایط بهتری را از نظر اقتصادی و ایمنی در روستاها تامین کنیم موفقتر خواهیم بود.
وی ادامه داد: اولین شرط تثبیت جمعیت روستایی، مسکن و درآمد روستاییان است که باید فعالیتها در این حوزه بیشتر شود؛ سیاست دولت نیز توجه ویژه و عادلانه به روستاها و ایجاد انبساط خاطر برای روستاییان است و اگر اقتصاد روستایی توسعه یابد جمعیت در روستاها ماندگار خواهد بود.