ایمان روغنی سرآشپز این مراسم با اشاره به اینکه این آئین هرسال در منزل حاج محمدحسن کارگرزاده برگزار میشود، گفت: سمنو از جوانه خالص گندم درست میشود و برای پخت آن از قزوین، اصفهان و خادمان امام رضا (ع) از مشهد حضور مییابند.
او افزود: جوانه گندم که خیس خورده و خشک شده است؛ به آسیاب برده و با آرد مخلوط میشود و برای پخت سمنو ده روز مانده به سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها آماده میشود که پس از ۳۰ تا ۳۵ ساعت کمچه زنی سمنو به عمل میآید.
روغنی گفت: این هفتمین سال است که پخت سمنو در شهرستان میبد انجام میشود.
سمنوی پخته شده در میبد بین دوهزار نفر از عزاداران حضرت فاطمه (س) توزیع میشود.