طی روزهای گذشته خبری مبنی بر خرید تلفن همراه هوشمند برای ۱۳ عضو شورای اسلامی شهر شیراز منتشر شد. تلفنهایی از دو برند سامسونگ و آیفون که بالاترین مدل آنها خریداری شده بود و این هدایا به عنوان ابزار کار به اعضای شورا تحویل داده شده بود.
این موضوع که حواشی بسیاری داشت موجب تعجب بسیاری از مردم شد که آیا شهرداری بودجههای خود را باید برای خرید تجهیزات و وسایل شخصی اعضا شورا هزینه کند یا ساخت شهر؟! از سوی دیگر در تازهترین خبر اعلام شده از سوی یکی از اعضای شورای شهر شیراز در این خصوص دستور خرید ۱۳ گوشی تلفن همراه داده شده بود، اما فقط ۹ نفر از اعضا گوشی دریافت کرده اند و اینجاست که این پرسش مطرح میشود که چهار تلفن همراه خریداری شده دیگر چه شده است.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر شیراز در این باره گفت: باتوجه به اینکه گوشی موبایل ابزار کار نیست و هر فردی تلفن همراه دارد در عرف هم در هیچ کجا این وسیله ارتباطی جزو ابزار کار محسوب نمیشود. این در حالیست که لپ تاپ جزو ابزار کار است و این ابزاری که در اختیارات اعضای شورای شهر گذاشته شده است دارای شماره و برچسب اموال شهری و جزو اموال شهرداری است.
سید ابراهیم حسینی گفت: از ابتدا اعلام کردم که این کار معنایی ندارد و این موضوع را مطرح کردم کهای کاش رییس شورا در خصوص نامهای که نوشته بود جلسهای هم اندیشی برگزار کرده بود و نظرات اعضای شورا را در این خصوص پرسیده بود.
او ضمن بی اطلاعی از نامه نوشته شده در خصوص خرید تلفنهای همراه گفت: نامه خرید این تجهیزات در زمان شروع بکار شهردار جدید مکتوب شده است.
این عضو شورا گفت: باتوجه به اینکه تعداد ۹ نفر از اعضای شورا اعلام کرده اند که دستور خرید ۱۳ گوشی تلفن همراه داده شد، اما فقط ۹ نفر گوشی دریافت کرده و اینجاست که این پرسش مطرح میشود که چهار گوشی خریداری شده دیگر کجا رفته است؟!
حسینی گفت: از این موضوع بسیار ناراحت شدم و جزئیات آن را نپرسیدم، اما این موضوع را شنیدم که یکی از اعضای شورا عنوان کرده بود که گوشی تلفن همراه خریداری شده باید مدل بالاتر باشد.
او همچنین تأکید کرد: باتوجه به اینکه به من هم اعلام شد که گوشی تلفن همراه خریداری شده و قرار است به اعضا داده شود، اما با این موضوع مخالفت کرده و اعلام نموده ام که من به گوشی نیاز ندارم و آنرا تحویل نگرفتم.
نایب رئیس شورای شهر شیراز در خصوص این موضوع گفته بود براساس اینکه در شورا مطرح شد نیاز است تا اعضا از گوشیهای تلفن همراه که شورا در اختیار آنها قرار میدهد استفاده کنند، بدین منظور تعدادی گوشی خریداری و به صورت امانت در اختیار هر کسی که تمایل داشت گذاشته شد.
به گفته محمد تقی تذروی این گوشیها به عنوان ابزار کار در اختیار هر عضو شورا قرار گرفت و در گذشته نیز همچون دوره چهارم و پنجم که لب تاپ خریداری و به اعضای شورا تحویل داده شد و تا پایان دوره فعالیت شان در شورا از آن استفاده کرده اند، این اقدام صورت گرفت.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز همچنین موضوع عدم دریافت این تلفنهای همراه توسط برخی از اعضای شورا را تایید کرد و گفت: همه اعضا شورا این تلفنهای هوشمند را دریافت نکردند و فقط عدهای که درخواست دادند گوشی در اختیارشان قرار گرفت.
تذروی همچنین گفته بود این تجهیزات از بودجه شورا و شهرداری خریداری میشود و به عنوان ابزار کار به شمار میرود! در اینجاست که این پرسش مطرح میشود در شهری همچون شیراز که عنوان یک کلانشهر “ را با خود یدک میکشد در بسیاری از مناطق آن مردم با مشکلات زیر ساختی بسیاری همچون نبود یک شبکه فاضلاب و حتی بهره مندی از یک فضای سبز محروم هستند، مواجه اند و در این خصوص مدیریت ارشد شهری و مجموعه شورا و اعضای آن باید تمام تمرکز خود را بر طراحی و اجرای پروژه و برنامههایی جهت توسعه شهر به منظور بهره مندی بیشتر مردم از خدمات قرار داده تا خرید تلفن هوشمندی که در جامعه امروز همه آنرا در دست دارند.