غلامرضا راهداری اظهارداشت: هدف از احداث سازههای آبخیزداری کنترل فرسایش و رسوب، حفظ منابع آب و خاک، تغذیه سفرههای آب زیرزمینی، جلوگیری از خطر سیلگیری مناطق پائین دست و توسعه بخش کشاورزی و همچنین به تاخیر انداختن سرعت روان آب حاصل از سیلاب است.
وی افزود: در صورت تامین اعتبار، شهرستان چابهار ظرفیت اجرای هر چه بیشتر سازههای آبخیزداری را برای حفظ منابع آب دارد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چابهار با اشاره به تخریب زمینهای کشاورزی و هدر رفت آب با وجود فرسایش خندقی (گرگرو)، گفت: اجرای طرح آبخیزداری به تثبیت خاک و رشد گیاهان کمک میکند و نقش مهمی در تقویت آب سفرههای زیرزمینی دارد.
وی افزود: آبخیزداری یعنی تغذیه سفره آبهای زیرزمینی و افزایش تولید محصول و آبخیزداری بهرهگیری از مجموعهای گسترده از دانش و تجربه است که با یافتن راههای پیشگیری و رویارویی با فرسایش خاک و سیلابهای مخرب بدست میآید.
راهداری با بیان اینکه آبخیزداری یعنی حفظ و احیاء آبخیزهای بحرانی، بهره برداری کامل از سرمایه گذاریهای هنگفت مالی در منابع اقتصادی کشور است،اظهارداشت: بی گمان بهرهبرداری مناسب و درست از منابع طبیعی و کشاورزی حوزههای آبخیز، تقویت پوشش گیاهی و کاهش زیانهای سیلهای ویرانگر و تغذیه سفره آبهای زیرزمینی و افزایش تولید محصول میتواند بهترین تعبیر از آبخیزداری باشد.
وی بر تکمیل سیل بند عورکی، ساخت سازههای آبخیزداری بتنی و خاکی در محدوده رودخانه کاجو و باهوکلات و سرشاخههای رودخانههای بزرگ و کوچک چابهار تاکید کرد و افزود: توجه به حوزه آبخیزداری اشتغال و افزایش آب سفرههای زیرزمینی، تثبیت خاک و شنهای روان را در پیدارد.