مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: امسال ۲۴ هزار تن انار از سطح باغات جنوب این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

اردشیر شهرکی اظهارداشت: ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان را انار تشکیل می‌دهد که بیش‌از یک‌هزار و ۹۸۶ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

وی افزود: عمده انار کشت شده در استان سیستان وبلوچستان بی دانه سنگان، ملس ساوه، شهسوار، بی دانه فردوس و رباب است.
مدیر باغبانی جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: انار برداشت شده از باغات استان علاوه‌بر تازه خوری برای مصارف دیگر از جمله رب انار، ادویه محلی و رنگ رزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شهرکی با اشاره به خواص انار گفت: این میوه علاوه‌بر خواص آنتی ‌اکسیدانی منبع خوبی از انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامین A، C وE و اسید فولیک است.

وی گفت: مهمترین نوع انار سیستان و بلوچستان که شهرت جهانی دارد انار سنگان بوده که هم‌اینک برداشت آن در حال انجام است.

سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره‌گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.

تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۶ ۱۲ دی ۱۴۰۱
اینایی که مهندس فرمودند تولیدشهرها وروستاهای بلوچستانه که آب دارندو آبادهستندخاکهای تفتیده دشتهای بزرگ و حاصلخیزسیستان وزابلستان ۳۰ساله که تشنه یک قطره آب هستند بیشتر مردم این منطقه که اکثرا شیعه بودند ازروی اجبارخشکسالی مهاجرت کرده اند به شهرهای دیگر ایران وزمین هایشان را فروخته اندبه اقلیتهای مذهبی غیربومی ومهاجر
آخرین اخبار