اردشیر شهرکی اظهارداشت: ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان را انار تشکیل میدهد که بیشاز یکهزار و ۹۸۶ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی افزود: عمده انار کشت شده در استان سیستان وبلوچستان بی دانه سنگان، ملس ساوه، شهسوار، بی دانه فردوس و رباب است.
مدیر باغبانی جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: انار برداشت شده از باغات استان علاوهبر تازه خوری برای مصارف دیگر از جمله رب انار، ادویه محلی و رنگ رزی مورد استفاده قرار میگیرد.
شهرکی با اشاره به خواص انار گفت: این میوه علاوهبر خواص آنتی اکسیدانی منبع خوبی از انواع ویتامینها از جمله ویتامین A، C وE و اسید فولیک است.
وی گفت: مهمترین نوع انار سیستان و بلوچستان که شهرت جهانی دارد انار سنگان بوده که هماینک برداشت آن در حال انجام است.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهرهگیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.