مریم سادات پناهنده، با اشاره به اقدامات این حوزه در زمینه آشنایی دانش آموزان با حاج قاسم سلیمانی گفت: این برنامه با هدف نهادینه ساختن به نوعی مکتب حاج قاسم، ویژه دانش آموزان دوره دبستان که از نظر سنی تأثیر پذیری بالایی نسبت به شرایط دارند و از آنجایی که در واقع در این سنین، ارزشها باید بیشتر در وجودشان نهادینه شود با قوت اجرایی شد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان قم با بیان اهمیت نهادینه سازی ارزشهای ملی میهنی تصریح کرد: این جشنواره از آذر ماه آغاز شده و علاقهمندان به شرکت در این برنامه آثار خود را به دبیرخانه جشنواره که معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان قم بود ارسال داشتند تا آثار ارسالی به مرحلهی داوری برسد.
به گفته پناهنده به ابتکار وزارتخانه به منظور انتقال مبانی و ارزشهای مکتب حاج قاسم به فرزندان ایران اسلامی، آثار منتخب کشوری در جشنواره رادیویی "نسل سلیمانی" رادیو صبا شرکت داده میشود.
مسئول دبیرخانه کشوری معاونت ابتدایی وزارت با اشاره به محورهای موضوعی این جشنواره عنوان کرد: دلنوشتهای به سردار دل ها، روایتگری از حاج قاسم عزیز و بیان تصور خود از حاج قاسم را میتوان از محورهای موضوعی این جشنواره معرفی کرد.
پناهنده اجرای اینگونه برنامهها را در تقویت مهارت سخنوری و ایده پردازی مؤثر دانست و یادآور شد: از اهداف خاص آموزش دوره ابتدایی علاوه بر پیروی از مکتب حاج قاسم و ادای دین به این شخصیت والا در کنار این جریان، رسالت علمی و آموزشی خود که تقویت بحث زبان آموزی است را به نحوی شایسته انجام دهیم.
مسئول دبیرخانه این جشنواره با بیان روند آماده سازی و نحوه ارسال آثار افزود: خلاصه دلنوشتهها و روایت گریهای دانش آموزان با حاج قاسم دلاور در قالب یک فایل صوتی کوتاه حداکثر ۵ دقیقهای از طریق برنامهی شاد به معلم و مدیر مدرسه ارسال شد.
پناهنده تعداد کل شرکت کنندگان استان در این جشنواره را ۴ هزار و ۸۷ نفر اعلام کرد و افزود: روند اجرای طرح با معرفی ۶ دانش آموز از پایه اول تا ششم هر ناحیه با عنوان نفرات برگزیده بود که پس از مرحلهی داوری ۴۲ اثر از نواحی، شهرستانها و مناطق به استان راه یافت.
مسئول دبیرخانه کشوری معاونت ابتدایی وزارت در پایان گفت: پس از اجرای مرحلهی بررسی و داوری تعداد ۱۸ اثر (از هر پایه ۳ اثر) به عنوان برگزیده استانی انتخاب شدند و در مراسم اختتامیه آیین عهد کودکان با حاج قاسم به این دانش آموزان جوایزی اهدا شد و ۶ اثر (از هر پایه یک اثر) برای معرفی و تقدیر به وزارت معرفی شدند.