فواد ایزدی کارشناس سیاست خارجی گفت:قطعا در مقابله با جنگ شناختی یا جنگ ترکیبی که دشمنان بر علیه ما به راه انداخته اند کشور موفقیتهایی داشته و در کنار این موضوع چالشهایی نیز البته به وجود امده است.
او گفت: اگر کاری که در کشور باید انجام میشد در سطح عالی میبود بعضی از مشکلاتی که در چند ماه گذشته داشتیم نباید اتفاق میافتاد. دلیل هم آن است که جنگ شناختی و ترکیبی ابزارهایی هستند که فناوری و ابزارهای این نوع جنگها در دست طرف مقابل است و آنها سالها در این حوزهها کار کردند و به تمام پیچ و خمهای آن آشنا هستند.
ایزدی ادامه داد: در جنگ سخت و یا جنگ تحمیلی افرادی داوطلب میشدند و مقابل دشمن ایستادگی میکردند و اگر شما جوانان شهادت طلبی داشته باشید میتوان دشمن را متوقف کرد. اما به دلیل آن که جنگ شناختی و ترکیبی سختتر است اتفاقی که پیش میآید آن است که طرفی که دفاع میکند باید از توانمندیهایی که نیاز دارد در حوزه جنگ ترکیبی و شناختی استفاده کند.
او گفت: این اتفاق و این استفاده باید در نهایت برای ما اتفاق بیفتد و اگر این گونه نشود کشور دچار چالش میشود.
ایزدی درباره چالشهای سیاست خارجه کشورمان گفت: سیاست خارجه در کشورمان مانند سیاست داخلی است و قطعا میتوانستیم موفقیتهای بیشتری نیز داشته باشیم. منتهی این را باید دانیم که افراد در این فضا فعال هستند و فعلا بضاعت سیاست خارجه به نظر میرسد در همین حدی است که آن را میبینیم.
او در پایان افزود: قطعا میتوانستیم بهتر باشیم. شاید تحولاتی را باید در حوزه سیاست خارجه مشاهده کنیم و حتی انتظار بود در دولت دکتر رئیسی سرعت تحول در حوزه سیاست خارجه کمی بیشتر شود، اما شرایط فعلی، موجودی ما است و دوستانی هم که اکنون مسئول هستند در حد توان خود در حال فعالیت هستند.
۰
خلیج همیشه فارس
گوگل مپ اسم خلیج عربی گذاشته
چقدر باید شکست خورد ؟
وعدم استفاده از اینترنت خارجی
پرتاب ماهواره های مخابراتی وبرقرار کردن شبکه های ماهوا ره ای برای همه ی کشورها به زبانهای خودشان
برای بیداری تمام ملت ها با خوی استعمارگری غرب