سردار مومنی رئیس پلیس راه کشور با بیان اینکه سالانه ۳۰۰ هزار نفر بر اثر تصادفات دچار آسیب میشوند گفت : ۲۰ درصد از این تعداد دچار معلولیت میشوند.
سردار مومنی ۶۵ درصد آمار جان باختگان را بین سنین ۲۱ تا ۶۰ سال عنوان کرد و افزود: علاوه بر عوامل انسانی، راه و وسیله نقلیه، مدیریت ترافیک نیز نقش مهمی در تصادفات درون شهری و برون شهری دارد و از آن بدتر ۲۲ درصد از آمار فوتی های کشور افراد ۲۱ تا ۳۰ سال یعنی جمعیت جوان کشور هستند و این یعنی تصادفات بیشتر جوانمرگ می کنند.
رئیس پلیس راه کشور با اشاره به اینکه ۲۶ درصد مردم کشور در روستاها زندگی میکنند افزود: ۳۹ درصد جان باختگان ناشی از حوادث جادهای روستا نشین هستند که در این زمینه نیاز به فرهنگ سازی ضروری است.
وی افزود: در ۸ ماه گذشته آمار جان باختگان ناشی از تصادفات در استان کرمانشاه ۲۳ درصد رشد داشته است و امسال در مجلس شورای اسلامی پنج هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز که یکی از دلایل اصلی تصادفات محسوب میشود مصوب شده که تاکنون این اعتبار تخصیص نیافته است
استاندار کرمانشاه با اعلام اینکه ۲۹ نقطه حادثه خیز در استان وجود دارد افزود: باید با برنامه ریزی مناسب نسبت به اصلاح این نقاط اقدام شود.
محمد طیب صحرایی با اشاره به حجم بالای تصادفات در استان گفت: در بخش تلفات جادهای استان کرمانشاه در ردیف دوم استانهای کشور قرار دارد.
وی بر ارتقا فرهنگ ترافیک با همکاری شورای ترافیک و صدا وسیما تاکید کرد .
رانندگان ناشی.پرهیجان.بی سواد.که اکثریت قوانین رو رعایت نمیکنن
خودروهای اسقاطی.ناایمن.بدون استاندارد
نتیجه میشه چندین هزار کشته و چندینمیلیارد خسارت
همه بیمه ها در ایران زیانده هستن.اینهمه خسارت مالی و دیه معلومه واویلاس
قطعا کیفیت بد خودروها یکی از عوامل اصلی مرگ و میر رانندگی در جاده ها هست
ی خودرو ایمن حق هر ایرانی هست .که بتونه راحت مسافرت کنه.خدا یا تا کی پراید .ی کارمند که توان خرید پراید رو هم نداره . چرا