عصر امروز در دانشگاه فرهنگیان کرمان با حضور خانواده جانبازان، ایثارگران و شهدا مدافع حرم شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، اولین یادمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت وزارت نفت برگزارشد.
سیدباقر نور الدینی مدیر عامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی کرمان گفت: امسال اولین یادواره شهداست که در دیار سلیمانی به یمن ورود سردار دلها حاج قاسم سلیمانی برگزار و از این پس این یادواره در دیگر استانهای کشور برگزار خواهد شد.
او افزود: به مناسبت دهه مقاومت، کرمان یک کربلای دیگر شد و در این ایام ملت شهید پرور ایران نشان دادند که عشق وارادت به شهید سرافراز اسلام، کوچک وبزرگ نمیشناسد.
به گفته نورالدینی، شهدای مدافع حرم قطع به یقین دل بی بی دو عالم حضرت زینب کبری (س) را شاد کردند.
در این مراسم خواجه سروی مشاور مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراوردههای ملی ایران با اشاره به اینکه شهید سلیمانی یک جمله کلیدی داشت که جمهوری اسلامی حرم است، گفت: شهدای مدافع حرم از این حرم مدافع کردند و عزیزترین داشته خود را فدا کردند و ما هم باید تا پای جان از این حرم وحریم محافظت کنیم.
خواجه سروی افزود: اوایل دهه ۶۰ نخست وزیر رژیم صهیونیستی حضرت امام را تهدید میکردند و غافل از اینکه امروزه ایران به مراحل والایی رسیده و شهید سلیمانی کاری کرد که کسی فکر شوم هم در سر نپروراند چه برسد به تهدید که موضوع پیش پا افتادهای است.
به گفته او، آرزوی همه ایرانیها و انقلابیون این بود که سخنگوی ایران، با زبان عربی صحبت کند و از انقلاب اسلامی روایتها نقل کند.
خواجه سروی عنوان کرد: در زمانی افرادی آرزو داشتند که یمن از دست عربستان صعودی در بیاید و نمیدانستند که این سرباز سرافراز به این آرزو، جامعه عمل بپوشاندو چنین کاری را انجام دهد وبا چنین توانایی هایی، اکنون دشمن از نام او همچنان ترس ودلهره دارد.
مشاور مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراوردههای ملی ایران تصریح کرد: سردار دلها با اخلاص بود و مقتدرانه عمل میکرد و امیدواریم که راه ایشان پر ره رو باشد.
همچنین رحیمی نسب دبیر شورای مشاوران وزرا وهماهنگی امور ایثارگران وزارت نفت گفت: بعضی از شهرها متعلق به یک قوم و اشخاص خاصی نیست و با شهادت وحضور مبارک سردار سلیمانی، کرمان یک استان مقدس شد و اکنون این مکان مقدس تعلق به همه آزادی خواهان دنیا قرار گرفته است.
او با بیان اینکه سردار دلها ظلم ستیز بود و مهرآفرین، افزود: ابعاد شخصیتی افراد به گونهای است که به میزان تاثیرگذاری قابل تحسین هستند و ایشان در همه ابعاد و طول تاریخ ماندگار شده است و درکنار ژنرال بودنش که افرادی ایشان را به این مقام میشناسند، محبوب دلهای همه ملتها و قومیتها شده است.
او با اشاره به اینکه ۲۴۰ شهید دیگر هم در کنار سردار شهید مظلوم بودند و جانفشانی کردند، افزود: اسطورهها اصولا خیالی هستند، ولی شهید سلیمانی اسطورهای بود که برای همه ثابت شده است و در ذهنها ماندگار شد
به گفته او، هزارو ۵۸ شهید وزارت نفت و در راس آنها سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برای این کشور عزیز، جان خود را در کف اخلاص گذاشتند و با ایثارگری آرامش را اکنون برای ما رقم زدند.
رحیمی نسب به نقل از فرموده مقام معظم رهبری مدظله العالی گفت: ایشان فرموده اند که فضیلت بزرگداشت شهدا کمتر از گرامی داشت خود شهدا نیست و امروز تجلیل از همه فضیلتهای خوب شهدا است و حیف است که مسئولان از این فضیلتهای مهم شهدا فاصله گیرند لذا هیچ کاری نباید مانع تعظیم در مقابل مادر شهید شود.
او با اشاره به اینکه سردار سلیمانی بیشترین مشغله کاری را داشتند، ادامه داد: باید ایشان را الگو و سرلوحه امورات قرار دهیم و بهانه وقت نداشتن را به پای تاخیر در انجام کارها کنیم.
حسینی مشاور وزرا و هماهنگی امور ایثارگران نیز در این یادواره گفت: قاسم سلیمانی بی مانند شد ودر تاریخ بی بدلیل گشت، چونکه ولایتمدار بود.
به گفته او، سردار دلها برخلاف تفکر غرب که نمیدانند شهادت طلبی چیست، مکتب حاج قاسم از ساعت ۱و ۲۰ دقیقه ۱۳ دی ماه احیا شد و ما باید در این مکتب کاری کنیم که این پرچم را هر روز بالاتر نگه داریم و احیا کننده این مکتب باشیم.
مشاور وزرا و هماهنگی امور ایثارگران افزود: از ۹۸ هزار نفر پرسنل در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، ۳۰ هزار نفر ایثارگر، ۱۱ هزار و۶۰۹ جانباز، ۷ و هزارو ۴ رزمنده و هزارو ۵۸ شهید دارد.
این مراسم با پرده خوانی با موضوع دلاوری، شجاعت، شهادت حاج قاسم سلیمانی اجرای گروه سرود با موضوع سردار دلها و تبرک کردن این یادواره با پرچم امام حسین (ع) واجرای برنامه چارپایه خوانی سنتی کرمان همراه بود.
ودر انتهای این یادمان از خانواده شهدای مدافع حرم شرکت ملی پخش فرآوردههای نفت ایران، شهیدان وحید نومی گلزار از آذربایجان شرقی، داوود نریمیسا از اهواز و عارف کئد خورده از آبادان تجلیل و از کتاب چادر طوبی که خاطرات همسر شهید فرج الله زمزم از کرمان به نویسندگی فهیمه مولازاده بود، رونمایی شد.